20 / 04 / 2024

Westside İstanbul Evleri fiyatları!

Westside İstanbul Evleri fiyatları!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Westside İstanbul konum olarak Atatürk Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede dükkanların fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Peki Westside İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?



E-5'e sıfır konumda, AVM, hastane, okul, üniversite ve TÜYAP fuar alanına ise yakın mesafede inşa edilen Westside İstanbul Rezidans Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.


Westside İstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 73 bin 800 metrekare arsa alanına sahip olan projede 1.115 tane konut ve 166 tane dükkan mevcut.


Ödeme koşulları kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sağlayan Beylikdüzü  West Side İstanbul  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.


Westside Beylikdüzü'nde 1800 araçlık otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, saunalar, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, açık/kapalı spor alanları, Türk hamamları, 3 adet fitness center, kamelyalar gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.


Teslimleri 2017 yılı Mart ayında yapılacak olan Westside İstanbul Evleri fiyatları 156 bin lira ile 848 bin lira arasında değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede yüzde 5 peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. 


Westside İstanbul ulaşım: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul  


Westside satış ofisi iletişim 

Telefon :(0212) 871 41 02

Web adresi: www.westsideistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön