19 / 03 / 2024

Westside İstanbul'da avantajlı fiyatlar özel ödeme koşullarıyla!

Westside İstanbul'da avantajlı fiyatlar özel ödeme koşullarıyla!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Beylikdüzü sakinlerinin hatıralarını yaşadığı Beylikdüzü korularıyla çevrelenmiş Westside İstanbul'da ev alanların; spor yapmak ve oksijen depolamak için evlerinin birkaç adım ötesine geçmeleri yeterli olacak.




WESTSİDE İSTANBUL AVANTAJLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Westside İstanbul, birbirinden bağımsız konumda tasarlanan yaşam alanları, iki farklı hayat tarzı alternatifi sunuyor. 1+1 ve 1+0 dairelerin yer aldığı bölüm, ayrı girişi ve ayrı sosyal tesisleriyle, minimal yaşamı tercih edenler için hazırlanmış.  Westside’ın aile konseptine uygun 2+1, 3+1 ve 4+1 daireleri de,  şık mimarisiyle birlikte yüksek konfor standartlarına sahip. 


Beylikdüzü sakinlerinin hatıralarını yaşadığı Beylikdüzü korularıyla çevrelenmiş projede ev alanların; spor yapmak, doğanın dinginliğinde huzur bulmak ve oksijen depolamak için evlerinin birkaç adım ötesine geçmeleri yeterli olacak.  


Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, koşu ve yürüyüş parkurları, voleybol ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları West Side İstanbul’un sosyal yaşamı içinde yer alan donatılardan bazıları.


Lokasyon olarak da özel bir konumda yer alan Westside İstanbul,  alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde.  E-5’in hemen önünden geçtiği ve metrobüsün yanı başında yer aldığı proje, trafik karmaşasından bunalan ev sahiplerini ferahlatacak gibi görünüyor.


Yeni teknolojilerin kullanıldığı güvenlik altyapısı ve otomobillerin ortak yaşam alanlarında görülmeden yer altında konumlandığı kapalı otoparkı, West Side İstanbul’un dikkat çekici yönleri arasında yer alıyor.   


Westside İstanbul’da yaşayanlar için kolaylık, ticaret yapmak isteyenler için kazanç kapısı olacak 116 dükkan da projenin önemli bir parçası. Cadde dükkanların bölgenin en hareketli mevkiinde yer alıyor olması, dükkan sahibi olacaklar için geniş müşteri potansiyeli anlamına geliyor.


West Side İstanbul, yatırım değeri yüksek olan bir bölgede yaşamak isteyenler için yeni bir cazibe merkezi olmaya aday... 



projeye sor



Geri Dön