19 / 04 / 2024

Wilo 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda son başvuru tarihi yaklaşıyor!

Wilo 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda son başvuru tarihi yaklaşıyor!

“WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda geri sayım başladı. Konusu, “Suya Yön Verenler” olarak belirlenen, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmada son başvuru tarihi 13 Eylül 2014.



Hayatın kaynağı olan suyu dünyanın her yerinde, bir noktadan başka bir noktaya taşıyan pompa sistemleri kuruluşu WILO, doğa ve sanatseverler tarafından büyük beğeni toplayan fotoğraf yarışmasını 2014 yılında da gerçekleştiriyor. Yarışma bu yıl “Suya Yön Verenler” teması ile yapılıyor.


WILO’nun, içme suyu kaynaklarının azalması, suyun temiz ve verimli kullanılması gibi konulara dikkat çekmek amacıyla düzenlediği “WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması” için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Fotoğrafçıların eserlerini teslim etmeleri için son tarih, 13 Eylül 2014 olarak belirlendi.


Çarpık kentleşme, nüfus ve sera gazlarının artışı, kontrolsüz sanayileşme gibi etkilerle suyun önemi her geçen gün artıyor. WILO, düzenlediği fotoğraf yarışmasıyla suyun verimli kullanılması konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyor. Yarışma ile hayatın kaynağı olan suyun paha biçilmez değerinin fotoğraflarla belgelenmesi amaçlanıyor.


WILO üçüncü kez gerçekleştirdiği yarışmayı, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onayı ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nin (İFSAK) desteğiyle düzenliyor. Yarışma sonucunda en çarpıcı kareler, 2014 yılının dereceye giren eserleri olarak ödüllendirilecek.


Yarışmanın Seçici Kurulu; Fotoğraf Sanatçısı Ali Rıza Akalın,  Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar (EFIAP), Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Fotoğraf Bölümü’nden Nadir Ede,  İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Turaç ve WILO Türkiye Pazarlama Müdürü Melis Öner’den oluşuyor.


Yarışma sonucunda birinci olan esere 3.000 TL, ikinci esere 2.000 TL, üçüncü esere ise 1.000 TL ödül verilecek. Yarışmada ayrıca mansiyon ve satın alma dereceleri olacak. 


Yarışmanın sonuçları, 24 Eylül’de açıklanacak. Ekim ayında belirlenecek bir tarihte de ödül töreni yapılacak.


Yarışmaya başvurular www.wilofotografyarismasi.com adresi üzerinden yapılabiliyor.



Geri Dön