25 / 04 / 2024

Wings Ankara Projesi görücüye çıktı!

Wings Ankara Projesi görücüye çıktı!

Anadolu Bulvarı'nda yükselen Wings Ankara'da satışların başlaması dolayısıyla başkentli işadamlarının katıldığı bir lansman düzenlendi. Ankara’nın yeni gözde iş ve yaşam merkezi olan Anadolu Bulvarı’ nın kalbinde Wings Ankara projesi hayata geçti.



Hem konut hem ofis ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet veren Wings Ankara, ulaşılabilir ve prestijli bir hayat taahhüt ediyor.



Ankara İnşaat Limited Şirketi yatırımı olan Wings Ankara'da hemen tapu ve 2016 teslim olanaklarıyla güvenilir bir yatırım imkanı sunuyor.


Wings  Ankara  projesinde Ofis ve konut sahiplerinin memnuniyeti için tüm detay var.


Projenin satış danışmanlığı sektörün önde gelen firmalarından Akça Gayrimenkul-Murat Akça tarafından yürütülüyor.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, AK Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan, ASİAD Başkanı Eda Ersoy, ASİAD Onursal Başkanı Barış Aydın, GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, İMKON Konfedarasyon Başkanı Tahir Tellioğlu ve sektörün önde gelen iş adamlarının ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen açılış ile satışları başlayan Wings Ankara projesi isteyenler için gezilebilir örnek daire ve ofisleriyle sizleri bekliyor.



Kim Ne Dedi?



Ankara İnşaat Genel Müdürü Suat Taburlu, “Doğru yerde, doğru zamanda, doğru yatırım imkânlarını aynı projede buluşturmayı esas aldık. Projelerimizde güvenlik, kalite ve ulaşılabilirliğin bir arada olmasını önemsiyoruz. Şehrin yeni yaşam alanında yer almak isteyenlere ofis ve konut imkanlarını bir arada sunan projemizi Ankara İnşaat güvencesiyle hayata geçirdik” dedi.


 


Akça Gayrimenkul-Murat Akça, “ Projemiz gözde bir yaşam alanında yer almasının, hem iş hem yaşam alanlarını tek noktada buluşturmasının, kalite, konfor ve kaliteyi makul rakamlarla alabilmenin yanı sıra yatırım amaçlı kullanıldığında da 9 yılda kendini amorti edebiliyor. ” şeklinde konuştu



Anadolu Bulvarı’nda hizmet veren Wings Ankara projesinde, 111 Konut, 106 Ofis ve 32 Mağaza kapasitesiyle iş ve yaşam dünyasının tüm ihtiyacına cevap veriyor.


Yeni Akit



Geri Dön