19 / 04 / 2024

Winperax'tan yeni açılır kapanır otomatik tente!

Winperax'tan yeni açılır kapanır otomatik tente!

‘Cam balkon kapatma sistemleri’ ve ‘kendinden perdeli cam balkon’ üretmek amacıyla 2003 yılında kurulan Wİnperax Cam Balkon ve Gölgelendirme Sistemleri, ürün yelpazesine ‘açılır kapanır otomatik tente’ ürünlerini de ekledi..



‘Cam balkon kapatma sistemleri’ ve ‘kendinden perdeli cam balkon’ üretmek amacıyla 2003 yılında kurulan Wİnperax Cam Balkon ve Gölgelendirme Sistemleri, ürün yelpazesine ‘açılır kapanır otomatik tente’ ürünlerini de ekledi. 


Winperax Genel Müdürü İbrahim Serçe, “Akdeniz Bölgesi çok rüzgârlı bir bölge olması sebebiyle cam balkon sistemlerimizin daha dayanıklı olması için daha detaylı çalışmalar yaptık. İnanıyoruz ki Akdeniz Bölgesi’nde başarılı üretim ve montaj çalışmalarımızla tercih edilme noktasında memnuniyet üst safhalarda yer alıyor.” dedi.  ‘Açılır kapanır tente’ uygulamasının yanında “Katlanır açılır kapanır cam tavan sistemleri” ile kafe ve restoranlar için özel çözüm üreteceklerini söyleyen Serçe, mart ayıyla birlikte yeni ürünleri piyasaya süreceklerini ifade etti.


Yurtdışında en çok Balkanlar’a ve Arap ülkelerine ürün gönderdiklerini aktaran Serçe, “Buralarda bayilik sistemiyle halihazırda çalışmalara devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de Cezayir, Irak gibi ülkeler ve Avrupa ülkeleri hem fuar hem de bayilik açısından bizi cezbeden ülkeler arasında yer alıyor.” dedi.


BAYİLİK TALEPLERİNİ DİKKATLİ DEĞERLENDİRİYORUZ


Winperax Genel Müdürü İbrahim Serçe, “Bayilik taleplerine nasıl yaklaşıyorsunuz?” sorusuna, “Öncelikle dikkat ettiğimiz konu talepte bulunan firmanın kaliteye önem veriyor olması. Ürünü ne kadar ucuza alır ne kadar ucuza satarım mantığıyla yaklaşan firma değil de müşterimize ne kadar kaliteli hizmet verebilirim düşüncesiyle yaklaşan firmalar bayi ağımızı oluşturmakta etkin rol oynuyor.”  cevabını veriyor. “Satış sonrası destek bizim markamız için önemli bir yere sahip. Ürün satışını ve montajını gerçekleştiren bayileri daha sonra destek ve müşteri memnuniyet için gerekli çalışmaları yapıyor.” diyen Serçe, bu konuya önem verdiklerini ve müşteri memnuniyetini sıkı takip ettiklerini belirtti.


Zaman


Geri Dön