18 / 04 / 2024

Wone Lighting ile LED’in bahçelere dokunuşu!

Wone Lighting ile LED’in bahçelere dokunuşu!

Peyzaj aydınlatmasında, peyzaj tasarımının gölgede bırakmayacak ama onu tamamlayacak, bahçe düzenlemesine katkıda bulunacak bir ışıklandırma yapılmalıdır. Oturma grubu, havuz ya da şelale benzeri ana öğeleri aydınlatmaya ağırlık verilir.



Dış mekanların en nazlı çiçeği bahçelerde oturma grubu, havuz ya da şelale benzeri ana öğeleri aydınlatmaya ağırlık verilir.


Bahçelerde belirtilen alanların dışında, yürüme yolu ve duvar aydınlatmaları bahçenizde kaliteli bir rahatlık açısından önem teşkil etmektedir. Rahatlığın yanı sıra gecenin karanlığı dağıtacak olan aydınlatma ile ufak çaplı kazalarında önüne geçilebilir.


Farklı projeleri ile farklı çalışmalara imza atan Wone Lighting bahçenizde mahremiyet hissini yaşamak istiyorsanız sizlere farklı ürün alternatifleri ve loş bir aydınlatma ile kaliteli bir hizmet sunar.


LED aydınlatmalar bahçelerde manzara aydınlatma amaçlı, gece kullanım amaçlı, güvenlik amaçlı,tasarruf sağlama amaçlı gibi sanatsal, işlevsel ve ekonomik çeşitli amaçlarla tercih edilmektedir.

Dış mekânlarda kullanılan LED türleri;

-LED Stone ( LED döşeme taşları)

-LED aplikler

-Gömme LED’ler

-LED direkler ( uzun-kısa)

-Çubuk LED’ler

-Saplamalı LED’ler

-LED şeritlerdir.

Wone Lighting ürün gamından ise en çok tercih edilen ürün ise Venüs Bolard Armatür. Alüminyum Ekstrüzyon Gövdesi,Polikarbonat PMMA Cam,Elektrostatik Toz Boya,Beyaz,Siyah,Gri renk seçenekleri ile bahçe aydınlatmasında kaliteyi arayanların adresi oluyor.




Geri Dön