20 / 04 / 2024

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor!

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor!

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor. Türkiye’de gelişen ilaç sektörünün öncü ismi Mustafa Nevzat Yeni Bosna’da yer alan ilaç üretim tesislerinde yaşanan aydınlatma sıkıntısı WONE LİGHTİNG ile çözdü.



İlaç üretim tesislerinde en önemli ayak üretim sahasının ve dış cephenin aydınlatılmasıdır. Dış cephe aydınlatmasında kalite ve AR-GE desteğinin farkında olan Mustafa Nevzat tercihini Wone Lighting’den yana kullandı. 

3,200 metrekarelik  üretim alanına sahip Mustafa Nevzat İlaç firmasının yaşadığı problem dış cephe aydınlatmasından yanaydı. Wone AR-GE ekibinden mevcut aydınlatma sistemini değerlendirmesini isteyen firma daha aydınlık ve daha güvenli aydınlatma istediğini belirten firmanın talebi saha değerlendirmesi ile başladı.

Mevcut alanda en iyi aydınlatmayı gerçekleştirmek isteyen Wone Lighting 3,200 metrekarelik alan için DİALUX projesi ile mekana uygun aydınlatma armatürlerini seçti.

Firmanın dış mekan aydınlatması için Wone LED Cadde Armatürlerinden sınıfının en kaliteli ve şık iki ürünü Omega ve Perox’a karar verildi.

Gri elektrostatik toz boyalı, Alüminyum enjeksiyon gövde, PMMA reflektör ile sınıfında en iyi koruma derecesine sahip Perox Cadde Armatürü 40W, 3080 Lm özelliği ile dış cephenin ön ve arka aydınlatmalarına belirli aralıklar ile yerleştirildi.

Elektrostatik toz boyalı, Alüminyum enjeksiyon gövde, Polimer reflektör, Temperli camı ile her ortama uyum sağlayan Omega dış cephede harikalar yarattı. 70W, 6090 Lm olarak tercih edilen Omega Wone kalitesinin en ince yansıması olarak Mustafa Nevzat İlaç Fabrikasında şekillendi.



Geri Dön