20 / 04 / 2024

Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor!

Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor!

LED Aydınlatma sektörünün önemli ve başarılı firmaları arasında yer alan Wone Lighting, Endüstriyel Aydınlatma alanında son yıllarda çok başarılı uygulamalara imza atıyor. Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor.



LED teknolojisinin enerji tasarrufu konusundaki önemine dikkat çeken Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber “Endüstriyel Aydınlatma” üzerine tecrübelerini LED sektörü ile paylaştı. 

Endüstriyel aydınlatmanın ne olduğunu sorusunu yönelttiğimiz Dilber endüstriyel aydınlatma ile ilgili bize şu bilgileri aktardı: Yüksek aydınlatma ihtiyacı olan her mekan aslında endüstriyel aydınlatmanın bir parçasıdır. Endüstriyel alanlarda aydınlatma ihtiyacı ve tüketimi çok fazla olduğu için LED teknolojisinin bu sahalarda kullanılabilmesi enerji ihtiyacını düşürmekte ayrılan bütçenin azalmasında önemli rol oynamaktadır. Yüksek enerji tüketiminin olduğu endüstriyel alanlar da LED teknolojisine geçmediğimiz her gün gerek çevresel gerek maddi olarak kaybetmeye devam ediyoruz.

Yoğun emeklerin sarf edildiği endüstriyel alanlarda eski aydınlatma sistemi ile LED sitemini karlılaştırırsak %70’e varan bir enerji tasarrufu olduğunu görürüz. LED ürünler civa, metal gibi ağır metaller içermediğinden çevreyle dosttur. 50.000 saatin üzerindeki bir ömür süresiyle çok avantajlıdır, enerji kesintilerinde direkt çalışma sağlar, güneş panelli kullanıma uygundur, tamir, bakım gibi ek masraflar ve bunlardan kaynaklı işgücü kaybı yoktur. LED’ler mercek kullanımına imkân verdiği için alanlar, ışık kaybı olmaksızın doğru bir şekilde aydınlatılabilir.

Endüstriyel sarkıtlar ile ilgili tecrübelerini Brıstol Endüstriyel Sarkıt’ta birleştirdiklerini sözlerinde belirten Dilber, Bristol Endüstriyel Sarkıtının özellikleri ile ilgili şunları dile getirdi:

Alüminyum Ekstrüzyon gövde

Dimedilebilir

Güç Faktörü >0.95

60 ve 120 derece Işık Açısı seçeneklerinde karşımıza çıkan Bristol Wone Lighting ürün zekasının en ince yansımasıdır. Dedi.



Geri Dön