24 / 04 / 2024

www.icralik.com'dan konut alacakların ilk tercihi İstanbul, Ege ve Akdeniz!

www.icralik.com'dan konut alacakların ilk tercihi İstanbul, Ege ve Akdeniz!

Metropol insanlarının birçoğu bir gün Ege'de ya da Akdeniz'de yaşamayı hayal eder. Özellikle de yaşanılan şehir İstanbul'sa bu hayale sahip olmayanların sayısı yok denecek kadar azdır



İşten çıkıp kendini akmayan trafiğin ortasında bulan, kirasını ödemek için her gün alın teri döken, evinin camından dışarı baktığında karşı apartmanın duvarından başka bir şey göremeyen metropol insanı ‘Bir gün Ege’de şirin bir sahil kasabasında mutlaka deniz manzaralı bir evim olacak’ ya da ‘Ey İstanbul bir gün seni terk edeceğim ve Akdeniz’e yerleşeceğim’ gibi cümleleri çok sık kurar. Kendisi kurmasa da buna benzer cümleleri çevresindeki eşinden dostundan mutlaka duyar.

Türkiye’de hayal kurmak kolay fakat kurulan hayale kavuşmak zordur. www.icralik.com kurucusu Can Emrah Özoral, ‘‘icra ihalelerinden gayrimenkul edinmek isteyen üyelerimizin ilk tercihi İstanbul, Ege ve Akdeniz’in kıyı kesimleri ise İstanbul’un ardından gayrimenkul almak için en fazla tercih edilen bölgelerden’’ dedi.

Aşağıda Ege ve Akdeniz’de ev hayali kuran kişilerin nerede, nasıl ve ne kadar’a ev aldıklarının küçük bir listesini göreceksiniz. İcralik.com verileri ile yapılan liste hayallere kavuşmanın bir yolunun da icra ihalelerini takip etmek olduğunu gösteriyor. ‘Kumbaranıza’ bakıp hayallerinizden vazgeçmeden önce listeyi incelemenizi öneririz.

• Pınar A. Muğla- Köyceğiz’de piyasa değeri yaklaşık 140.000.00 TL olan göl manzaralı müstakil eve 55.000.00 TL’ye kavuştu.
• Okan S. Antalya- Alanya’da piyasa değeri yaklaşık 185.000.00 TL olan müstakil ev ve evle beraber sera’ya 84.000.00 TL’ye kavuştu.
• Bora A.  Aydın- Kuşadası’nda piyasa değeri 130.000.00 TL olan deniz manzaralı müstakil eve  60.000.00 TL’ye kavuştu.
• Yusuf K. Muğla- Milas’tan piyasa değeri yaklaşık 63.000.00 TL olan golf sahası manzaralı müstakil eve 27.000.00 TL’ye kavuştu.
• Çiğdem G. Antalya-Manavgat’tan piyasa değeri yaklaşık 60.000.00 TL olan müstakil eve 39.000.00 TL’ye kavuştu.

 


Geri Dön