26 / 04 / 2024

www.ronesanskonut.com.tr internet sitesi açıldı!

www.ronesanskonut.com.tr internet sitesi açıldı!

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Yakacık

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Kartal Yakacık projesi için www.ronesanskonut.com.tr internet sitesinden ön talep toplanmaya başlandı. Rönesans Kartal Yakacık projesi bu ay içerisinde satışa çıkacak...




Rönesans Gayrimenkul İstanbul Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden olan Kartal Yakacık'ta yeni projeye hazırlanıyor. Bu ay içerisinde satışa çıkarılacak olan proje için  www.ronesanskonut.com.tr sitesinden ön talep toplanmaya başlandı. 


Rönesans Gayrimenkul Kartal Yakacık projesi Adalar manzaralı Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alıyor.  Rönesans Yakacık  projesinin özel mimarisi sayesinde ister alt katta, ister üst katta oturun tüm katlardan Adalar manzarasını göreceksiniz.


Rönesans Gayrimenkul Kartal Yakacık nerede?


Rönesans Gayrimenkul Kartal Yakacık projesi  TEM ve E5’e 5 dakika, metroya 7 dakika, Kartal ve Pendik İDO iskelelerine 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, metro ile Kadıköy’e sadece 32 dakika, Taksim’e ise sadece 55 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Kartal Yakacık Rönesans projesinde www.ronesanskonut.com.tr sitesinden ön talep toplanmaya başlandı. 280 adet konutun yer alacağı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.7



www.ronesanskonut.com.tr internet sitesi açıldı!




Rönesans Gayrimenkul Kartal Yakacık iletişim!

Telefon: 0212 241 06 03

Web Adresi: http://www.ronesanskonut.com.tr/




projeye sor



Geri Dön