20 / 04 / 2024

www.tebernuskirecci.com.tr'da yanıtlanan soru sayısı 50 bini aştı!

www.tebernuskirecci.com.tr'da yanıtlanan soru sayısı 50 bini aştı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci tarafından başlatılan internet üzerinden emlak ve konut alanında soru sorulan, Türkiye'nin ilk ve tek konut sitesi www.tebernuskirecci.com.tr'de yayınlanan soru sayısı 50 bini aştı...



Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci tarafından başlatılan internet üzerinden emlak ve konut alanında soru yanıtlama çalışmaları 15 Eylül 2008 tarihinde başlamıştı.


Başlangıçta www.emlakkulisi.com bünyesinde bir bölüm olarak başlayan soru yanıtlama işi 13 Aralık 2010'da www.tebernuskirecci.com.tr adresinde bağımsız bir site olarak faaliyete geçirilmişti.


Konuyla ilgili açıklama yapan Tebernüş Kireçci, "5 yılda 50 bin soru yanıtlamak büyük bir kararlılık ister. Geçen yıllarda çok taklitçilerim çıktı. Bu taklitçilerimin olmasıyla her zaman gurur duydum. Taklit ediliyorsanız doğru ve güzel şeyler yapıyorsunuz demektir. Beni üzen tek şey bu taklitçilerin ve hırsızların erken dökülmeleri oldu" dedi.


www.tebernuskirecci.com.tr'nin Türkiye'de gayrimenkul alanında  bilinçlenmeye ciddi katkı sağladığını hatırlatan Tebernüş Kireçci "Bugün Türkiye konut piyasasında metrekare bazlı fiyat, kira çarpanı, brüt ve net metrekare gibi kavramlarda oluşan tüketici bilincinde en büyük pay bu platforma aittir. Artan bilinç sayesinde konut satın alanlar kazançlı çıkıyor. İşini doğru yapan şirketler ve patronlar yükselişe geçiyor. İşini doğru yapmayanlar ise irtifa kaybediyor" diye konuştu.


www.tebernuskirecci.com.tr'nin de dahil olduğu TK Emlak Yayın Group bünyesinde yaklaşık 20 site bulunduğuna dikkat çeken Kireçci geliştirdikleri internet siteleriyle İstanbul ve Türkiye konut piyasasına yatırım yapanları dünyanın en şanslı emlak yatırımcıları haline getirdiklerini vurguladı.


Türkiye'de kötü kopyalarının ve berbat taklitlerinin olduğunu ifade eden Tebernüş Kireçci konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Başta www.emlakkulisi.com olmak üzere www.emlakkulisi.tv, www.havadanemlak.com, www.havadanemlakvideo.com ve www.tebernuskirecci.com.tr alanında dünyanın ilk siteleridir. Dünya genelinde bu alanda bu kadar detaylı yayın yapan internet siteleri yok. Türkiye'de de işi bizim kadar ciddiye yapan yok"


50 bininci soru Merve Saka adlı okurdan


www.tebernuskirecci.com.tr'da 50 bininci soru Merve Saka adlı okur tarafından soruldu.


www.tebernuskirecci.com.tr da yanıtlanan soru sayısı 50 bini aştı!

Soruya gitmek için tıklayın...





Geri Dön