18 / 04 / 2024

www.toki.gov.tr internet sitesi yenilendi!

www.toki.gov.tr internet sitesi yenilendi!

Toplu Konut İdaresi, ''www.toki.gov.tr'' adresindeki internet sitesini yeniledi. Sitede TOKİ ile ilgili bütün yenilikler dinamik ve kolay erişim ile sunulacak



TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, sitenin yeni ve dinamik tasarımı ile  TOKİ  uygulamalarına, ihalelerine ve satışlarına ait bilgilere erişimin daha kolay hale getirildiği belirtildi. TOKİ tanıtım filmi, TOKİ şantiyelerinden fotoğraflar, TOKİ kurum profili 2010 kitabı, konut edinme rehberi ve kullanıcılar için anket, endeksler ve hizmet envanteri bilgilerine de yer verilen sitede, nihai tüketiciyi ilgilendirmeyen ancak taahhüt firmaları için mühim olan, yapılacak ihalelerin tarihini ve değerlendirme aşamasında olan ihaleleri kapsayan ''İhaleler'' linki de sitenin güncel formatında yine ana sayfada yer aldı.

Konut almak isteyenlere kolaylık sağlamak üzere, çeşitli konut kategorileri için yapılan güncel satışlar, kampanyalar, sitenin yeni görünümünde daha görünür kılındı. Bu sayede ziyaretçiler menülere girmeden bu linklere ana sayfadan doğrudan ulaşabilecek. ''Konut arama linki''nde ise şehre, tipine ve proje durumuna göre istenilen özelliklerde konut aranmasına imkan sağlanıyor. Ev sahibi olmak isteyenler böylelikle istediği özelliklere sahip bir konutu daha kolay bulabilecek.

İdarenin yürüttüğü ve yürüteceği hizmetleri daha faydalı ve anlamlı kılmak amacıyla TOKİ konutlarından ev alanlardan gelen konut kullanım bilgilerinin öğrenilmesi amacıyla ana sayfada yer verilen ''Konut Teslim Alan Müşteri Memnuniyet Anketi'' ile TOKİ konutlarından ev sahibi olanlar, memnuniyetle ile ilgili 16 soruyu yanıtlayabilecek. İdare anket sonuçlarını genelde yıllık olarak değerlendiriyor.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

TOKİ 'Sanal evi'ni yeniledi
TOKİ   adresindeki internet sitesini yeniledi. Konut almak isteyenler tüm TOKİ projelerine siteden ulaşabilecek

Toki'den yapılan açıklamada, sitenin yeni ve dinamik tasarımı ile TOKİ uygulamalarına, ihalelerine ve satışlarına ait bilgilere erişimin daha kolay hale getirildiği belirtildi. TOKİ tanıtım filmi, TOKİ şantiyelerinden fotoğraflar, TOKİ kurum profili 2010 kitabı, konut edinme rehberi ve kullanıcılar için anket, endeksler ve hizmet envanteri bilgilerine de yer verilen sitede, nihai tüketiciyi ilgilendirmeyen ancak taahhüt firmaları için önemli olan "İhaleler" linki de sitenin güncel formatında yine ana sayfada yer aldı. Konut almak isteyenler kolaylık kolaylıkla çeşitli konut kategorileri için yapılan güncel satışlar ve kampanyalara kolayca uluşabilecek. "Konut arama linki" nde ise şehre, tipine ve proje durumuna göre istenilen özelliklerde konut aranmasına imkan sağlanıyor. Ev sahibi olmak isteyenler böylelikle istediği özelliklere sahip bir konutu daha kolay bulabilecek. Ana sayfada yer verilen "Konut Teslim Alan Müşteri Memnuniyet Anketi" ile TOKİ konutlarından ev sahibi olanlar, memnuniyetle ile ilgili 16 soruyu yanıtlayabilecek. İdare anket sonuçlarını genelde yıllık olarak değerlendiriyor.
Sabah


Geri Dön