27 / 04 / 2024

Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da çocuklara özel SPA açılıyor!

Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da çocuklara özel SPA açılıyor!

Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da hizmete giren Shape Kids Club, çocukların yaş gruplarına özel ekipmanlar ile çocuklara spor alışkanlığını aşılıyor...



Türkiye'nin sayılı çocuk SPA merkezleri arasında yer almaya hazırlanan Blue Harmony Kids Spa&Shape Club, Uluslararası ABD'li Wyndham Oteller Grubu'nun İstanbul halkası olan Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da hizmete giriyor. Shape Kids Club Anadolu yakasının en büyük SPA merkezlerinden biri olma özelliğine sahip, 3 bin 500 metre alana konumlandırılan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, Shape Club&Blue Harmony Spa içerisinde oluşturuluyor.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina'nın ince detaylarla hazırlanmış Blue Harmony Kids Spa'sında belirli yaş gruplarına, özel ürünlerle yapılan masaj ve bakım çeşitleri sunuluyor. Wyndham İstanbul Kalamış Marina, çocuklara spor yapma alışkanlığını kazandırmak için onlara özel tasarlanan Shape Kids Club'ı da hayata geçiriyor. Shape Kids Club'da çocuklar, yaş gruplarına göre donanımlı cardio ekipmanları ve özel grup dersleriyle spor yapma imkanı buluyor.


Kobi Gündemi


Geri Dön