20 / 04 / 2024

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yapı Fuarına katılıyor

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yapı Fuarına katılıyor

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 27 Nisan- 1 Mayıs 2010 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde bu yıl 34.sü düzenlenecek  olan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2011e katılıyor...



Ülkemizde ısı yalıtımı bilincinin gelişmesi ve yalıtımda AB standartlarında ileri teknoloji ürünlerin kullanımının yaygınlaşmasını misyon edinen XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 27 Nisan- 1 Mayıs 2010 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde bu yıl 34.sü düzenlenecek olan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2011e katılıyor.

Ziyaretçilerine ısı yalıtım sektöründe faaliyet gösteren üyelerini tanıtarak, doğru ısı yalıtımı yapmak isteyenleri işin uzmanı olan doğru adreslere yönlendirecek olan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, XPS ile ısı yalıtımının avantajları konusunda uygulayıcılara ve son kullanıcılara bilgi verecek.  Ayrıca derneğin kurumsal yayını XPS Bültenin 11. sayısı ve Mantolama Kitapçığı ziyaretçilere dağıtılacak.

Tüm dünyada ve ülkemizde ısı yalıtımının öneminin her geçen gün arttığını belirten XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Ulu, ısı yalıtımı ve XPS hakkında bilgi almak isteyenleri 3. salonun girişinde, Ana Fuayede yer alan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği standına davet ediyor.


Geri Dön