25 / 04 / 2024

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri ICCI Fuarı'na katıldı!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri ICCI Fuarı'na katıldı!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 12 -14 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlenen ICCI Fuarı'na katıldı...



Ülkemizde ısı yalıtımı bilincinin gelişmesi ve Avrupa Birliği standartlarında, kaliteli ürünlerle doğru ısı yalıtımı uygulamalarının yaygınlaşması için faaliyet gösteren XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 12 -14 Mayıs 2010 tarihleri arasında WOW Convention Center'da gerçekleştirilen ICCI 2010–16. Uluslararası Enerji & Çevre Fuarı ve Konferansı'nda “Enerji Verimliliği" konulu Oturum 21'de, “Enerji Verimliliğinde Isı Yalıtımının Önemi” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Genel Koordinatörü Meltem Yılmaz sunumunda, binalarda enerji verimliliği, ısı yalıtımının önemi ve küresel ısınmayla mücadeledeki etkin rolü, Türkiye'de konu ile ilgili yürürlükteki yasa ve yönetmelikler, Binalarda Enerji Performans Yönetmeliği'nin projelere yansıması ve Enerji Kimlik Belgesi gibi konuları ele aldı. Sunumunda, ısı yalıtımı için doğru ürün seçimine de yer veren Yılmaz, XPS ısı yalıtım levhalarının avantajları ve yönetmeliğe göre XPS levhaları kullanımının zorunlu olduğu detaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Yoğun ilgi gören konferansta, Oturum Başkanı EİE Genel Müdür Yardımcısı Erdal Çalıkoğlu da ısı yalıtımının önemine değindi. 

Isı yalıtımı  uygulamaları konusunda ayrıntılı bilgi almak için, www.xpsturkiye.org internet adresinden ve 0216 415 68 94 numaralı telefondan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği'ne ulaşmanız yeterli.


Geri Dön