20 / 04 / 2024

Yabancı gayrimenkul yatırımcısının Bursa'ya ilgisi arttı!

Yabancı gayrimenkul yatırımcısının Bursa'ya ilgisi arttı!

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı düzenlendi. Fuara katılan Mescioğlu İnşaat'ın sahibi Mimar Yavuz Murat Mescioğlu, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.



Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş işbirliğiyle organize edilen Rising City Gayrimenkul fuarı ve 15. İnşaat Fuarına katılan önemli isimlerden biri Mescioğlu İnşaat oldu. Mimar Yavuz Murat Mescioğlu'nun verdiği bilgilere göre inşaat fuarına ilgi geçen senelere göre daha yüksek. Çeşitli temaslarda bulunarak daireler sattıklarını ve projelerini tanıttıklarını söyleyen Mescioğlu, "Mevcutta olan 2 projemiz var. Biri Millet Mahallesi, diğeri ise Mudanya projesi. Millet Mahallesinde 135 daireden oluşan bir projemiz var. Projemiz ana yola bir yerde ve içerisinde bir iş merkezi de var. Bu projeyi önümüzdeki yıl bitirmeyi hedefliyoruz. Mudanya projemizde ise toplamda 37 blok, 360 daire var. Projemiz İstanbul Deniz Otobüsünden (İDO) Bursa Deniz Otobüsüne (BUDO) kadar olan deniz manzarasını görüyor. Kapalı havuzlar, saunalar, sosyal donatı alanları, her daireye bir kapalı otopark, yerden ısıtma sistemi gibi rahat yaşam standartlarını yakalayan yapılar inşa ediyoruz" dedi. 


İŞ ADAMLARININ SAYISI ARTTI 

'İnşaat sektöründe 2016 yılı biraz durgun geçti. 2017 yılı itibariyle satışlarımız düzelmiş durumda" diyerek konuşmasına devam eden Murat Mescioğlu, "Kredi oranlarının düzelmesi, vatandaşın alım gücünün artması bizlerin işini de olumlu yönde etkiledi. Bursa'ya yatırım yapmayı düşünen yabancı iş adamlarının sayısı arttı. Tüm bunlar inşaat sektörünü olumlu yönde etkiledi. Fuara bu yıl yabancıların katılım oranı daha yüksek. Daire satışlarımız oldu. Çeşitli görüşmelerimiz de oldu. Fuarın bizlere katkı sağlayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu. 



A Gazete


Geri Dön