25 / 04 / 2024

Yabancı yatırımcının Türkiye'ye güveni tam!

Yabancı yatırımcının Türkiye'ye güveni tam!

AKAR ONE firmasının, Londra merkezli BITAF ile işbirliği yaparak düzenlediği 2016 Investment Dinner Organizasyonu'na Suudi Arabistan ve Orta Doğu'dan üst düzey yatırımcılar, iş adamları, yatırım fonları CEO'ları dışında İstanbul'dan büyük inşaat firmalarının CEO'ları katıldı.



BMG Finance ve İstanbul merkezli API Investment firmalarının ortak kuruluşu olan AKAR ONE firmasının, Londra merkezli BITAF (British Institute of Turkish Affairs) ile işbirliği yaparak düzenlediği 2016 Investment Dinner Organizasyonu'na Suudi Arabistan ve Orta Doğu'dan üst düzey yatırımcılar, iş adamları , yatırım fonları CEO'ları dışında İstanbul'dan büyük inşaat firmalarının CEO'ları katıldı.


Özel davet usulü gerçekleşen yemek organizasyonu Bahçeşehir'deki O2 Kulesi'nde gerçekleştirildi. Gelen davetlilere sırasıyla Akar ONE ortakları Basil Algayani ve Alper Apaydın konuşma yaptı. Bu organizasyona hükumeti temsilen katılan İstanbul Milletvekili ve Cumhurbaşkanı danışmanı olan Metin Külünk ise son konuşmayı yaptı.


Alper Apaydın yaptığı konuşmada 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra, Türkiye'nin yatırımcılar için cazibesini devam ettirdiğini ve Türkiye'de ve yurt dışında gerçekleştirdikleri bu tür organizasyonlar ile bundan sonraki dönemde özellikle gayrimenkul alanındaki yatırımların ivmesinin yukarı gitmesi için ellerinden geleni yapacaklarına işaret etti.


Metin Külünk ise Türkiye'nin istikrarının devam edeceğini, Yavuz Sultan Selim köprüsü ve 3. Havalimanı gibi projeler ile İstanbul'un dünyada sayılı çekim merkezlerinden biri olmaya devam edeceğini söyledi.


Geri Dön