25 / 04 / 2024

Yakacık Lekule Kartal!

Yakacık Lekule Kartal!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Yakacık Lekule Kartal projesinde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler şeklinde dizayn edildi. Projede dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Yakacık Lekule Kartal projesi  Oflaz Şirketler Grubu  tarafından hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Lekule Kartal projesi zemin+18 kat olarak inşa ediliyor. 


Lekule Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal İlçesi'ne bağlı Yakacık'ta yükseliyor. 7 farklı daire tiplerinden oluşan Yakacık Lekule Kartal projesinde yer alan dairelerde adalar ve deniz manzarası mevcut. Lekule projesinin fiyatları hakkında bilgi almak için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.


Yakacık Lekule Kartal projesinin sosyal donatı alanları arasında Kartal Lekule projesi içerisinde açık havuz, havuz cafe, çocuk parkı ve fitness center bulunuyor. Projede ön satışlara özel olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. Ayrıca peşinatsız 120 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.


Lekule projesi Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a 2 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na 5 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Yakacık Lekule Kartal nerede!

Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   

Lekule iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön