25 / 04 / 2024

Yakamoz Vinç İnşaat Nakliye Havalandırma Ve Forklift Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yakamoz Vinç İnşaat Nakliye Havalandırma Ve Forklift Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Can Hasanoğlu ve Onur Döndü ortaklığında 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Yakamoz Vinç İnşaat Nakliye Havalandırma Ve Forklift Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Can Hasanoğlu ve Onur Döndü ortaklığında  kuruldu. 


Yakamoz Vinç İnşaat Nakliye Havalandırma Ve Forklift Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1–Her türlü vinç ve kule vinç imalatı, ithalatı, ihracatı, alımı ve satımı,kiralanması, her türlü vinç ve kule vinç ile ilgili yedek parça ve aksamların imalatı, ihracatı, alımı ve satımı, Her türlü vinç ve kule vinç imalatı için gerekli olan mimarlık, mühendislik, çizim ve proje işleri, her türlü köprüve tünel imalatında kullanılan demir ve metal aksamların alımı, satımı, tamir ve bakım işleri, her türlü inşaat ve asansör kalıbı ve iskele sistemlerinin imalatı, ihracatı,alımı, satımı, tamir ve bakım işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Yakamoz Vinç İnşaat Nakliye Havalandırma Ve Forklift Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1038.Sk.No:19 B Gaziosmanpaşa 



Geri Dön