23 / 04 / 2024

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.



TÜMSİAD  Adana  Şube Başkanı Yakup Kutluca, Sivil Savunma'nın, düşman saldırılarında, doğal afetlerde ve büyük yangınlarda, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için alınacak silahsız, koruyucu ve kurtarıcı tedbirler bütünü olduğunu söyledi. 


28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak Başkan Kutluca, her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğine vurgu yaparak, "Halkımızın da alacağı tedbirler vardır "ifadesini kullandı. Can ve malın korunmasının çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Yakup Kutluca, başa felaket gelmeden önemini anlayamadığımızın da altını çizdi. Okullarımızın yanı sıra, resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşları ile işletmeler ve ikamet edilen binalarda yaşayan her insanın, ilk yardımı, başlangıç yangınlarının söndürülmesini, Nükleer, Biyolojik ve Kimyasal (NBC), silahlara karşı alınacak tedbirleri de bilmelerinin kendi yararlarına olacağını açıklayan Kutluca, Doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğuna özellikle dikkat çekti.



Adana Çukurova Press 


Geri Dön