19 / 04 / 2024

Yakup Odabaşı Güneykent imar planı hakkında bilgi verdi!

Yakup Odabaşı Güneykent imar planı hakkında bilgi verdi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 4 yıllık sürede verdikleri hizmetlerle Gölbaşı'nın sınıf atladığını bildirdi. Başkan Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Tulumtaş'ta vatandaşlara Güneykent 1. ve 2. Etap İmar Planı hakkında bilgi verdi...



Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 4 yıllık görev süresinde verdikleri hizmetlerle Gölbaşı'nın sınıf atladığını bildirerek, "41 mahallemizin her birinde eserimiz var. Gelen talepleri büyük bir özveri içinde yerine getiriyoruz. Gölbaşı yaptığımız hizmetlerle sınıf atladı. Hizmetlerimiz sayesinde ilçemiz tam bir cazibe merkezi haline geldi" dedi.


Odabaşı, ziyaret ettiği Tulumtaş Mahallesinde vatandaşlarla şeffaf imar uygulamasının gereği Güneykent 1 ve 2. Etap İmar planı hakkında bilgi verdi. Başkan Odabaşı, ziyaret ettiği Tulumtaş'ta vatandaşlarla birlikte yemek yedi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Odabaşı, Gölbaşı'nın her mahallesine hizmet ettiklerini belirtti.


"İMAR MASA BAŞINDA DEĞİL, SAHADA"


Odabaşı, yerinde imar uygulamasını her yerde olduğu gibi Tulumtaş'ta da yerinde anlattıklarını bildirerek, "Türkiye'ye örnek bir uygulama ile imar çalışmalarını masa başında değil vatandaşın yanına giderek anlatıyoruz. Bu uygulama sayesinde Türkiye'nin en şeffaf imar planını yapıyoruz" dedi.


Odabaşı, geçmişle kıyaslandığını imar planının mahallelilerin lehine çözüme kavuştuğuna da dikkat çekti.


Bu arada Gölbaşı Belediyesi İmar Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tulumtaş Mahallesi'nde uygulanan Güneykent 1 ve Güneykent 2 Etap İmar Planları hakkında vatandaşlara ayrıntılı bilgiler verdi.


Ortadoğu Gazetesi


Geri Dön