28 / 03 / 2024

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi!

Firma: Dekar Yapı

Proje: Dekar Asmalı Hayat

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Arsa alanı 78 bin metrekare olarak belirlenen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.



Dekar Asmalı Hayat Evleri İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Yakuplu  Dekar Asmalı Hayat  fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Projede konutların alanları 149 metrekare ile 361 metrekare arasında değişiyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisiyle vade imkanı sağlanan Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde 244 adet bahçeli konut bulunuyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

 

Dekar Asmalı Hayat Yakıplu'da basketbol sahası, tenis kortu, özel yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, bisiklet parkurları, fitness salonu gibi sosyal imkanlar mevcut.


Yakuplu Dekar Asmalı Hayat fiyat listesi!

Dekar Yapı imzası ile inşa edilen Dekar Asmalı Hayat'ta satış fiyatları 750 bin lira ile 2 milyon 500 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı ise 3 bin 900 liradan başlıyor. 


Dekar Asmalı Hayat adres bilgileri: Marmara Mahallesi, Hürriyet Bulvarı, No:251 Beylikdüzü – İstanbul


Dekar Asmalı Hayat satış ofisi iletişim 

Telefon: 0212 875 05 01

Web: http://www.dekaryapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön