08 / 05 / 2024

Yalçınlar Göl Mahal Villaları'nda 1 milyon 500 bin dolara!

Yalçınlar Göl Mahal Villaları'nda 1 milyon 500 bin dolara!

Yalçınlar Grup tarafından inşa edilen Göl Mahal, 38 villadan meydana geliyor. 92 bin 470 metrekare arsa üzerinde hayat bulan projenin Aralık 2012'de tamamlanması hedefleniyor



 ökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak tarafından tasarlanan Göl Mahal'de rüzgar türbünü ile elektrik üretimi yapılıyor ve bu sayede elektrik giderleri asgariye iniyor. 4 tenis kortu, 1 voleybol, 1 basketbol ve 1 çocuk parkı sahası bulunan projede 3 ayrı tip dekorasyon seçeneği sunuluyor.

Büyükçekmece'de inşa edilen Göl Mahal, Maslak-Levent'e 25 dakika, Taksim'e 30 dakika, Atatürk Havalimanı'na 20 dakika, Hazerfen Havaalanı'na 5 dakika, Büyükçekmece marinaya 5 dakika, TEM'e 1 kilometre ve E-5'e 5 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Göl Mahal'de;

Klasik villalar; Anılardan kopmayanlar, birikenler, biriktirenler, koleksiyonlar, antikalarımız, yaşadıklarımız... Gölmahal bu mirası da kucaklayacak bir çalışmayı Koloniyal bir çizgiyle günümüze taşıyor. Bizi biz yapan da yaşam tarzımız ve önceliklerimiz değil mi Bugün farklı ve göz kamaştırıcı olan, yarın da aynı kalacak...

Retro villalar; Şimdi kaçırdığınız 70leri tüm detaylarıyla yaşama, modern klasikleri tatma zamanı... Yeni dönemin antikaları Bauhaus ekolü ve bu sofistike dönem, 68 kuşağının tüm benliğinde... Bir de kapısında, 70 model bir klasik otomobil hayal edin.

Modern villalar; Gölmahaldeki eviniz her şeyiyle modern... Ama asla minimalist değil... Anlatacak çok hikayesi var... Bazen antikalarla, bazen sanatsal objeler ve bazen de etnik öğelerle... Zengin ama abartısız, gösterişli ama alçak sesli, kaliteli ve gücünden emin ama aynı anda kucaklayan ve sımsıcak...

Yalçınlar Grup tarafından inşa edilen Göl Mahal, 38 villadan meydana geliyor. 92 bin 470 metrekare arsa üzerinde hayat bulan projenin Aralık 2012'de tamamlanması hedefleniyor.

Göl Mahal'de villaların fiyatları 1 milyon 500 bin dolar ile 1 milyon 600 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Minimum yüzde 25 peşinat verilerek konut sahibi olunan Göl Mahal'de kalan kısım 1 yıla kadar firma bünyesinde taksitlendiriliyor.

www.golmahal.com


0212 263 06 71


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön