28 / 03 / 2024

Yalçıntepe Group, Maximoon Residence'ı satışa çıkardı! 89 bin TL'ye!

Yalçıntepe Group, Maximoon Residence'ı satışa çıkardı! 89 bin TL'ye!

Firma: Yalçıntepe Group

Proje: Maximoon

İstanbul Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirdiği nitelikli konut projesi Maximoon ile dikkatleri çeken Yalçıntepe Group, şimdi de projedeki residence bloğunu çok özel fiyatlarla satışa çıkardı



Kendine özel kapalı havuzu, hamam, sauna, fitness center, yoga ve plates için iki adet stüdyo alanı bulunan  Maximoon  Residence’ta şu an 89 bin TL’den başlayan fiyatlar ve kişiye özel ödeme fırsatı sunan kampanya uygulanıyor.


Bünyesinde 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Maximoon projesinde toplam 1.560 konut ve Maximoon Residence bloğu yer alıyor. 321 daireden oluşan Maximoon Residence’ta, konutlarda meydana gelebilecek arızaları gidermek için 24 saat hizmet verecek teknik ekip yer alacak. Kartlı geçiş sistemi, araç tanıma sistemi ve 24 saat kamera kontrollü güvenlik sistemi ile güvenli ve huzurlu bir yaşam sunan Maximoon Residence’ta, uydu ve internet hizmeti tüm dairelere uygulanıyor. Daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan intercom sistemi tüm konutlarda yer alıyor.


Açık ve kapalı otoparkın yer aldığı Maximoon Residence’ta vale parking hizmeti de sunulacak. İleri inşaat teknolojisi kullanılan Maximoon Residence’ta yer alan deprem uyarı sistemi, jeneratör, yangın ve doğalgaz alarm sistemi, yangın duman dedektörü, yangın asansörü gibi teknolojik özellikler konut sahiplerine güvenli bir yaşamın garantisini veriyor.

 

Bahçeşehir’in nitelikli ve lüks yaşam projeleri arasında öne çıkan Maximoon Residence, merkezi lokasyonu ile de dikkat çekiyor. Proje; Atatürk Havalimanı’na 17 dakika, TEM otoyolunun yeni gişelerine 400 metre, E5 karayoluna 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor.


Projede, hipermarket, banka, tekstil mağazaları, fast food restoran gibi 86 ticari birimden oluşan Maximoon Çarşı adlı açık bir alışveriş merkezi de yer alıyor. Maximoon’da spor tesisleri ve sosyal yaşam alanları da en ince detayına kadar planlanmış durumda…


Süs havuzu ve köprülerle renklendirilmiş peyzaj alanlarının yer aldığı Maximoon’un sosyal tesisleri içinde; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, fitness center, vitamin bar, Türk hamamı, sauna, buhar odası, SPA merkezi, cafe ve restaurant yer alıyor. Bay-bayan kuaförü, terzi, kuru temizleme, vale, lostra hizmetleri, çiçekçi, eczane, banka ve pet shop ise site sakinlerinin çeşitli ihtiyaçlarına yanıt veriyor.


Maximoon Residence’ta kısa bir süre için 89 bin TL’den başlayan fiyatlar ve kişiye özel ödeme planı uyguladıklarını açıklayan  Yalçıntepe Group  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, Bahçeşehir’in merkezinde konumlanan Maximoon Residence’ın büyük bir yatırım değerine sahip olduğunu vurguluyor.


444 34 18


http://www.maximoonevleri.com.tr


projeye sor



Geri Dön