25 / 04 / 2024

Yalçıntepe Group tarihçe!

Yalçıntepe Group tarihçe!

24 sene önce Mehmet Yalçıntepe tarafından temelleri atılan Yalçıntepe Group, o günden bugüne birçok konut ve ticari proje hayata geçirdi. Maximoon projesinin satışlarını devam ettiren firma Bahçeşehir'de 150'nin üzerinde proje imza attı...



1989 yılında Mahmet Yalçıntepe tarafından kurulan Yalçıntepe Group, 2007 yılında Yeşil Ilgaz İnşaat ile gayrimenkul sektörüne ilk adımını atıyor.


2009 yılında, değişen ekonomik koşullara ayak uydurmak ve gayrimenkul sektöründeki etkinliği  daha da artırmak amacıyla Yalçıntepe İnşaat Taahhüt Demir Gıda Turizm Limited Şirketi olarak hizmetlerini sürdüren firma, faaliyetlerini bölgesel olarak konut ve ticari bina yapımı alanında sürdürmeye devam ediyor. 


Bahçeşehir'e 150'nin üzerinde proje kazandırdı

İstanbul'un Bahçeşehir bölgesindeki projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, bugüne kadar bölgede 150'nin üzerinde bağımsız konut ve ticari projeye imza attı. 


Maximoon satışta

İstanbul’un yükselen değeri  Bahçeşehir’de,  maksimum konforlu ve lüks yaşam imkanları sunmayı hedefleyen Yalçıntepe Group, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Maximoon projesinin satışına devam ediyor. 


Orta vadeli hedefleri arasında GYO olmak var


İinşaat sektöründeki en iyi ve kaliteli projeleri üretmeyi, inovasyon odaklı çalışma prensibinden ödün vermeden müşterileri için her zaman doğru, güvenilir ve kaliteli yatırım fırsatları sunmayı ve bu şekilde büyümeyi misyon  edinen Yalçıntepe Group'un orta vadeli hedefleri arasında GYO olmak var.


İstanbul Bahçeşehir’de çok sayıda konuta imza atan Yalçıntepe Group; Beylikdüzü, Esenyurt ve Halkalı bölgelerinde büyük konut projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. 


Tamamlanan projeler


Yeşil Ilgaz İnşaat olarak gerçekleştirilen 150’nin üzerinde bağımsız konut ve işyeri. 



Devam eden projeler


MAXİMOON

Bahçeşehir'de brüt 124 bin 300 metrekare alan üzerinde yükselen Maximoon projesi, toplam bin 332 konuttan oluşuyor. 2014 yılı içerisinde konut teslimlerinin yapılması planlanan Bahçeşihir Maximoon projesinde stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön