20 / 04 / 2024

Yalçıntepe Maximoon Evleri'nde 77 bin TL'ye!

Yalçıntepe Maximoon Evleri'nde 77 bin TL'ye!

Maximoon Evleri'ni inşa eden Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, grubun başarı öyküsünü, Maximoon'un Bahçeşehir'e getirdiği yenilikleri ve 2012 yılında inşaat sektörünü hangi gelişmelerin beklediği hakkındaki görüşlerini paylaştı



Kalitesi ve mimari şıklığıyla Bahçeşehir'de Avrupa standartlarında Maximoon Evleri'ni inşa eden Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, grubun başarı öyküsünü, Maximoon'un Bahçeşehir'e getirdiği yenilikleri ve 2012 yılında inşaat sektörünü hangi gelişmelerin beklediği hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından sıkça söz ettiren Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, Bahçeşehir'e yeni bir yaşam tarzı getiren Maximoon Evleri gibi görkemli bir projeye imza atmalarının ardında sektörün içinden gelmiş olmalarının büyük payı olduğunu belirtiyor. 

Marmara Bölgesi'nin önde gelen demir tedarikçileri arasında yer almaları ve ticari işlerini geliştirirken gayrimenkule yönelerek 20 yıldan bu yana 150'yi aşkın konut projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Yalçıntepe, sahip oldukları deneyimi Maximoon gibi büyük bir projeye taşıyarak Bahçeşehir'e yeni bir renk getirdiklerinin altını çiziyor.

Maximoon'da Maxi Kampanya çerçevesinde ise 1+1 dairelerin fiyatları 77 bin TL'den, 2+1 dairelerin fiyatları ise 150 bin TL'den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler ise yüzde 25 peşinat veriyor. Kalan bakiye Yalçıntepe Group bünyesinde 60 aya kadar taksit yapılabiliyor. Veya banka kredili olarak vadelendirilebiliyor.

Yeni bir yaşam tarzı öneriyoruz

Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan Maximoon'un merkezi bir konumda yer alması, kreşten çocuk oyun alanlarına, açık ve kapalı yüzme havuzlarından saunaya, tenis kortundan yürüyüş alanları, fitnes merkezi ve 74 mağazadan oluşan AVM'ye kadar tüm imkanlara ev sahipliği yaptığını belirten Yalçıntepe, Maximoon'u tercih edenlerin çok daha kolay ve nitelikli bir hayata makul fiyat ve ödeme avantajıyla kavuşacaklarına vurgu yapıyor.

Yabancıların ilgisi büyük

Maximoon Evleri'ne yabancıların da yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Yalçıntepe, yerli ve yabancı oranının başlangıç satışları itibariyle yarı yarıya olduğunu, ancak son iki ayda yerli müşterinin ilgisiyle yabancı oranının şu an yüzde 30 düzeyinde seyrettiğini belirterek, projenin tamamlanmasıyla merkezin kozmopolit bir nitelik taşıyacağını vurguluyor. Özellikle 1+1 ve 2+1 dairelerin daha çok rağbet gördüğünü ifade eden Yalçıntepe, yatırım açısından son beş aylık dönemde Maximoon'un altın ve dövize kıyasla yüzde 30 daha fazla kazandırdığının da altını çiziyor.

2012'de ekonomik büyüme beklentilerin üstünde olacak

Ekonomik büyümede inşaat sektörünün lokomotif rol oynadığını belirten Yalçıntepe, Avrupa ülkelerinde yaşanan ekonomik sıkıntıların Türkiye ekonomisine yansımasının 2012'de de olumsuz yönde olmayacağını, büyüme oranının önümüzde yıl en az yüzde 5 düzeyinde olacağını vurguluyor.

Döviz ve altında yaşanan aşırı fiyat değişimlerinin vatandaşları gayrimenkule yönlendirdiğini, bu yönelişin doğru olduğunu belirten Yalçıntepe, gayrimenkulün asla değer kaybetmediği gibi kira getirisi ile yatırımcısına daima kazandırdığını, bu bakımdan en güvenli liman olduğunun altını çiziyor. Yalçıntepe, kendi ülkelerinde ekonomik sıkıntı yaşayan yabancı yatırımcıların Maximoon'dan konut satın almasını bu duruma örnek gösteriyor.

444 34 18

www.yalcintepegroup.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön