27 / 04 / 2024

Yale artık kapı kolu da üretecek!

Yale artık kapı kolu da üretecek!

Kilitleme ve güvenlik sistemleri alanında senelik 5,5 milyar Euro ciroya sahip ASSA ABLOY’un bünyesinde yer alan 171 yıllık dünya markası Yale, kapı kolu üretimine başladı.



Yale artık kapı kolu da üretecek. Firma, konutlar için beş farklı modelde tasarladığı yeni kapı kollarını, Türkiye’de zincir yapı marketler ve ülke genelindeki bayileri üzerinden satışa sunuyor. Alüminyum ve çinko alaşımı malzemeden üretilen kollar, hem konut içindeki oda ve banyolarda hem de dış kapıda kullanılabiliyor. 


1843 yılında ABD’de kurulan ve o dönemde patentini aldığı asma kilit ile bu alandaki  global endüstrinin mucidi olarak anılan Yale, dünya kapı kolu pazarına üretici kimliği ile giriş yaptı. Ürün gamında asma kilitler, dijital kapı kilitleri, kayıt özelliğine sahip kapı dürbünleri, kablosuz alarm sistemleri, kapı hidrolikleri, kasa ve aksesuarlar gibi farklı kategorilerde yüzlerce model bulunan firmanın, kendi üretimi olan yeni kapı kolları; saten, nikel veya antik pirinç kaplama seçenekleriyle sunuluyor. “Milano, Apollo, Venezia, Napoli ve Cortina” isimli beş ayrı modelde üretilen kollar, cazip fiyat avantajlarıyla Türkiye’de de raflardaki yerini aldı.


YALE’nin kendi üretimi olan kapı kolları hakkında detaylı bilgi için www.yale.com.tr adresini ziyaret edebilir veya Türkiye’nin her yerinden 444Yale (4449253) numaralı telefonu arayabilirsiniz.   



Geri Dön