29 / 03 / 2024

Yalı Ataköy'de apart üniteler 1 milyon 276 TL'ye!

Yalı Ataköy'de apart üniteler 1 milyon 276 TL'ye!

Firma: Özyazıcı İnşaat

Proje: Yalı Ataköy

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) güvencesiyle Ataköy’ün en değerli noktasında, Özyazıcı İnşaat – Karadeniz Örme Proje Ortaklığıyla hayata geçirilen Yalı Ataköy’ün satışları devam ediyor. Projede apart üniteler 1 milyon 276 bin TL’den satılıyor.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) güvencesiyle Ataköy’ün en değerli noktasında,  Özyazıcı İnşaat  – Karadeniz Örme Proje Ortaklığıyla hayata geçirilen Yalı Ataköy’ün satışları devam ediyor. 


Projenin apart üniteleri 1.276.000.- TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.


İstanbul’un en elit ve gözde bölgelerinden Ataköy sahilinde hayata geçirilen Yalı Ataköy’ün apart üniteleri hemen teslim olarak satışları devam ediyor.


Ataköy sahilinin en değerli noktasında konumlandırılan projede lüks detaylara sahip apart üniteler 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 seçeneklerine sahip.


Özyazıcı İnşaat – Karadeniz Örme Proje Ortaklığı tarafından inşa edilen  Yalı Ataköy  ‘de 512 apart ünite 64 ofis ve cadde üzerinde 7 dükkan yer alıyor. 


72.849 metrekare arsa üzerinde yükselen Yalı Ataköy, sahile sıfır konumu ve kesintisiz deniz manzarasıyla benzersiz bir yaşam alanı sunuyor.


Mimarisinde Alpar Mimarlık’ın imzası bulunan proje, estetik ve modern çizgileriyle de öne çıkıyor. Projenin yeşil alanlarında asırlık ağaçlar yer alıyor.


DÜKKANLARA YOĞUN İLGİ


Yalı Ataköy’ün geçtiğimiz haftalarda açık artırma usulüyle satışa sunulan dükkanları yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. 


Yüksek yatırım potansiyeline sahip proje, Ataköy sahil yolunun bitişiğinde, E5 Otoyolu’na 2 km ve Atatürk Havalimanı’na 4 km mesafede bulunuyor.




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) güvencesiyle Ataköy'de Özyazıcı İnşaat-Karadeniz Örme Proje ortaklığıyla hayata geçirilen Yalı Ataköy'ün satışları devam ediyor. Konutların hemen teslim edildiği projede ı+ı dairelerin fiyatı ı milyon 276 bin liradan başlıyor. 512 apart ünite 64 ofis ve cadde üzerinde 7 dükkandan oluşan 3 bloklu sitede konut tipleri l+l, 2+1,3+1 ve 5+1 olarak değişkenlik gösteriyor. Şirket yetkilileri Yalı Ataköy'ün açık artırma usulüyle satışa sunulan dükkanlarına yatırımcılar yoğun ilgi olduğunu söylüyor. Site, Ataköy sahil yolunun bitişiğinde, E5 Otoyolu'na 2 km ve Atatürk Havalimanı'na 4 km mesafede bulunuyor. 




Yeni Şafak



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TOKİ güvencesiyle Ataköy'ün en değerli noktasında, Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme proje ortaklığıyla hayata geçirilen Yalı Ataköy'ün satışları devam ediyor. Projenin apart üniteleri 1 milyon 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Hemen teslim olarak satışları devam eden 1+1,2+1.3+1 ve 5+1 seçeneklerine sahip Yalı Ataköy 'de 512 apart ünite 64 ofis ve cadde üzerinde 7 dükkan yer alıyor. 


Dünya


projeye sor



Geri Dön