24 / 04 / 2024

Yalı Yaşam Merkezi'nde 11 iş yeri satıldı!

Yalı Yaşam Merkezi'nde 11 iş yeri satıldı!

Yalı Yaşam Merkezi'nde bulunan bazı iş yerlerinin ihale ile satışları dün gerçekleştirildi. 22 iş yerinden 11'i satıldı. Bartın Belediyesi'nin eski terminal arazisi yerine inşa ettiği Yalı Yaşam Merkezi'nde bulunan bazı iş yerlerinin satış ihaleleri dün g




Zemin katta bulunan 10 iş yerinin 7'sinin satıldığı ihalede 1 'inci katta ise 10 iş yerinden 3 iş yeri için alıcı çıktı. 2 adet düğün salonundan da 1 'inin satışı gerçekleştirilebildi. 



Toplamda 22 iş yeri için ihalenin açık artırmanın yapıldığı ihalede yarı yarıya satış gerçekleştirilmiş oldu. Bulut İnşaat, BİM A.Ş. gibi firmalarında katıldığı ihalede komisyon başkanlığını Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu gerçekleştirdi. 


Bazı iş yerleri ucuza gitti. Basına açık olarak yapılan ihalede talipli sayısı fazla olan iş yerlerinde fiyatlar muhammen bedelin oldukça üzerine çıkarken, tek kişinin yer aldığı ihalelerde de fiyatla düşük kaldı. Saat 14.00'de başlayan ihale süreci 10'ar dakika arayla gerçekleştirildi. Akşam saatlerine kadar devam eden ihalenin sonuçları yapılacak olan değerlendirmenin ardından belli olacak. Belediyenin yapılan ihalede tek kişinin katıldığı açık artırmaları, rekabet ortamının oluşmaması nedeniyle iptal etme yetkisi bulunuyor. 


Bartın Pusula Gazetesi


Geri Dön