29 / 03 / 2024

Yalıkavak Wadi Villaları satışa çıkıyor!

Yalıkavak Wadi Villaları satışa çıkıyor!

Yalıkavak’ta bulunan Wadi Villaları’nı tamamlayarak satışa sunuyor. Projenin satış-pazarlamasını ise gayrimenkul alanında deneyimli kadrosu ile Bodrum’un, emlak alanında güvenilir markalarından biri olan Arthur&Miller BODRUM yürütüyor.



1995 yılında İstanbul’da kurulan, gayrimenkul geliştirme ve inşaat-taahhüt alanında faaliyet gösteren Del-ta Yapı, Bodrum’un her daim gözdesi olan Yalıkavak’ta bulunan Wadi Villaları’nı tamamlayarak satışa sunuyor. Projenin satış-pazarlamasını ise gayrimenkul alanında deneyimli kadrosu ile Bodrum’un, emlak alanında güvenilir markalarından biri olan Arthur&Miller BODRUM yürütüyor.


Eşsiz konumu ile Bodrum’da, özlenen yemyeşil bir hayat inşa ediliyor.


Tepelerinde ve sahilinde yer alan yel değirmenleri, güzel koyları ve eşsiz gün batımları ile meşhur olan Yalıkavak’ta, önünde uzanan yemyeşil vadi manzaralı “Wadi Villaları”, yaz-kış şehrin gürültüsünden kaçabileceğiniz, doğal ve ayrıcalıklı bir yaşamı ev sahiplerine sunuyor. 


İki farklı tipte, dokuz adet puzzle işlemeli özel taş işçiliği ile inşa edilen villadan oluşan butik projenin 6000 metrekare arsa alanı bulunuyor. 4500 metrekare yeşil alanı olan projede, keyifli bir atmosfer için özel şömineler ile dört mevsim yaşamak isteyen ev sahiplerine de uygun ortam yaratılıyor.


Kişiye özel tasarımlarla, dünya markaları Wadi Villaları’nda buluşuyor.

150 metrekare, 3+1’den oluşan tek katlı müstakil villalarda, doğramalar ısı köprülü alüminyumdan yapılmış. Her villaya özel; 500 metrekare bahçe, garaj ve 40 metrekare özel havuz bulunuyor. Ebeveyn odası 18 metrekare diğer odaları ise 15 metrekare olan evlerde, her oda için Vitra armatürlerin kullanıldığı ayrı tuvalet ve banyo bulunuyor. Ev sahiplerinin konfor alanları düşünülerek tasarlanan proje, 22 metrekare  terası, 15 metrekare geniş ve kişiye özel tasarlanan, Franke ankastreli mutfakları ile keyifli yaşamınıza eşlik etmek isteyen dostlarınızı da rahatça ağırlamanızı sağlıyor.



Geri Dön