29 / 03 / 2024

Yalıkavak Wadi Villaları’nda 490 bin eurodan başlayan fiyatlarla!

Yalıkavak Wadi Villaları’nda 490 bin eurodan başlayan fiyatlarla!

Bodrum’un güzel koylarından biri olan Yalıkavak’ ta, Del-ta yapı tarafından inşaatı tamamlanan ve yerleşime hazır olarak ev sahiplerini bekleyen Wadi Villaları; 490 bin Euro -500 bin Euro fiyat aralığında satışa sunuluyor



Bodrum’un güzel koylarından biri olan Yalıkavak’ ta, Del-ta yapı tarafından inşaatı tamamlanan ve yerleşime hazır olarak ev sahiplerini bekleyen Wadi Villaları; 490 bin  Euro -500 bin Euro fiyat aralığı ile doğa içerisinde bir hayatı, yüksek yatırım değeri ile birleştiriyor.


Satış Pazarlaması Arthur&Miller Bodrum tarafından yürütülen villalar; vadi-deniz manzaralı ve dış kullanım alan metrekarelerine göre değişik konseptlerde fiyat farklılıkları gösteriyor. Butik projede, son dört villa ev sahiplerini bekliyor. 


Eşsiz konumu ile Bodrum’da, özlenen yemyeşil bir hayat inşa ediliyor.


Tepelerinde ve sahilinde yer alan yel değirmenleri, güzel koyları ve eşsiz gün batımları ile meşhur olan Yalıkavak’ta, önünde uzanan yemyeşil vadi manzaralı “Wadi Villaları”, yaz-kış şehrin gürültüsünden kaçabileceğiniz, doğal ve ayrıcalıklı bir yaşamı ev sahiplerine sunuyor. 


İki farklı tipte, dokuz adet puzzle işlemeli özel taş işçiliği ile inşa edilen villadan oluşan butik projenin 6000metrekare arsa alanı bulunuyor. 4500metrekare yeşil alanı olan projede, keyifli bir atmosfer için özel şömineler ile dört mevsim yaşamak isteyen ev sahiplerine de uygun ortam yaratılıyor.



Kişiye özel tasarımlarla, dünya markaları Wadi Villaları’nda buluşuyor.


150 metrekare, 3+1’den oluşan tek katlı müstakil villalarda, doğramalar ısı köprülü alüminyumdan yapılmış. Her villaya özel; 500 metrekare bahçe, garaj ve 40metrekare özel havuz bulunuyor. Ebeveyn odası 18metrekare diğer odaları ise 15metrekare olan evlerde, her oda için Vitra armatürlerin kullanıldığı ayrı tuvalet ve banyo bulunuyor. Ev sahiplerinin konfor alanları düşünülerek tasarlanan proje, 22 metrekare terası, 15metrekare geniş ve kişiye özel tasarlanan, Franke ankastreli mutfakları ile keyifli yaşamınıza eşlik etmek isteyen dostlarınızı da rahatça ağırlamanızı sağlıyor.


http://www.bodrumdeltayapi.com/category/yeniproje/



Geri Dön