28 / 03 / 2024

Yalıkavak Wadi Villaları'nda son ev 395 bin eurodan satılıyor!

Yalıkavak Wadi Villaları'nda son ev 395 bin eurodan satılıyor!

Yalıkavak Wadi Villaları ilgi görüyor. Gerek konumundan, gerek manzarasından, gerekse kişiye özel tasarımlarından dolayı, yatırımcıların ve Bodrum severlerin ilgisini çeken projede, son ev özel fiyatıyla dikkat çekiyor.



Del-ta Yapı tarafından yapımı tamamlanan Yalıkavak Wadi Villaları ilgi görüyor. Gerek konumundan, gerek manzarasından, gerekse kişiye özel tasarımlarından dolayı, yatırımcıların ve Bodrum severlerin ilgisini çeken projede, son ev özel fiyatıyla dikkat çekiyor.


Son ev 395.000 €‘ya satışa çıktı!


Fiyatı 490.000€- 500.000€ arası değişen villaların satış pazarlamasını yürüten Arthur&Miller Bodrum, yatırımcılarına Mayıs ayına özel fiyat ve ödeme kolaylıkları sunuyor. 395.000€ satış fiyatı ile ev sahibini bekleyen son villanın yemyeşil bir vadi manzarası bulunuyor.


Eşsiz konumu ile Bodrum’da, özlenen yemyeşil bir hayat inşa ediliyor.


Tepelerinde ve sahilinde yer alan yel değirmenleri, güzel koyları ve eşsiz gün batımları ile meşhur olan Yalıkavak’ta, önünde uzanan yemyeşil vadi manzaralı “Wadi Villaları”, yaz-kış şehrin gürültüsünden kaçabileceğiniz, doğal ve ayrıcalıklı bir yaşamı ev sahiplerine sunuyor. 


İki farklı tipte, dokuz adet puzzle işlemeli özel taş işçiliği ile inşa edilen villadan oluşan butik projenin 6000 metrekare arsa alanı bulunuyor. 4500 metrekare yeşil alanı olan projede, keyifli bir atmosfer için özel şömineler ile dört mevsim yaşamak isteyen ev sahiplerine de uygun ortam yaratılıyor.


Kişiye özel tasarımlarla, dünya markaları Wadi Villaları’nda buluşuyor.


150 metrekare, 3+1’den oluşan tek katlı müstakil villalarda, doğramalar ısı köprülü alüminyumdan yapılmış. Her villaya özel; 500 metrekare bahçe, garaj ve 40 metrekare özel havuz bulunuyor. Ebeveyn odası 18 metrekare diğer odaları ise 15 metrekare olan evlerde, her oda için Vitra armatürlerin kullanıldığı ayrı tuvalet ve banyo bulunuyor. Ev sahiplerinin konfor alanları düşünülerek tasarlanan proje, 22 m2 terası, 15 metrekare geniş ve kişiye özel tasarlanan, Franke ankastreli mutfakları ile keyifli yaşamınıza eşlik etmek isteyen dostlarınızı da rahatça ağırlamanızı sağlıyor.




http://www.bodrumdeltayapi.com/category/yeniproje/




Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bodum'da Del-ta Yapı tarafından vapımı tamamlanan Yalıkavak Vadi Villaları'nda satılmayan son villa için özel fiyat belirlendiği açıklandı. 


Fiyatı 490 bin Avro ile 500 bin Avro arası değişen villaların satış pazarlamasını yürüten Artlıur&Miller Bodrumdan yapılan açıklamada. 395 bin Avroluk satış fiyatı ile sahibini bekleyen son villanın yemyeşil bir vadi manzarası bulunduğu belirtildi. 


500 METREKARE BAHÇE 


150 metrekare, 3+1 den oluşan tek katlı müstakil villalarda, doğramalar ısı köprülü alüminyumdan yapılmış. 11er villaya özet 500 metrekare bahçe, garaj ve 40 metrekare özel havuz bulunuyor Ebeveyn odası 18 metrekare diğer odaları ise 15m2 olan evlerde, her oda için Vitra armatürlerin kullanıldığı ayrı tuvalet ve banyo bulunuyor. Ev sahiplerinin konfor alanlan düşünülerek tasarlanan proje, 22 metrekare terası, 15 metrekare geniş ve kişiye özel tasarlanan, Franke ankastremi mutfakları ile misafirler rahatça ağırlanabiliyor.




Yeni Akit




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....




Del-ta Yapı'nın Bodrum Yalıkavak'taki projesi Wadi Villaları'nda Mayıs ayına özel ödeme kolaylıkları sunuluyor. 395 bin euro satış fiyatı olan son villanın yeşil bir vadi manzarası bulunuyor. Projede her villaya özel; 500 metrekare bahçe, garaj ve özel havuz bulunuyor. 




Posta


Geri Dön