19 / 04 / 2024

Yalın Evler Göktürk fiyatları 207 bin dolardan başlıyor!

Yalın Evler Göktürk fiyatları 207 bin dolardan başlıyor!

Firma: Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat

Proje: Yalın Evler

Göktürk’teki ultra modern projede, daire planları satın alanların isteğine uygun hale getirilebiliyor...



İstanbul’un en gözde modern yaşam alanlarından Kemerburgaz Göktürk’te, şeffaf cam dış cephesi ile güneş ve oksijeni maksimum ölçüde hayata katmak üzere tasarlanan ormana komşu  Yalın Evler   Projesi’nde, daireler “modüler” olma özelliği taşıyor. Projede müşteriler beğendikleri daireyi, beklentilerine ve kendi yaşam tarzlarına göre, biçimlendirilebiliyor. Göktürk’ün kalbi İstanbul Caddesi üzerindeki son arazi üzerinde inşaatının yüzde 50’si tamamlanan projede, mimari ve mühendislik açısından uygun olması koşuluyla, inşaat aşamasında daire planları satın alanların istekleri doğrultusunda farklılaştırılabiliyor. 


Yalın Evler Projesi, doğası ve nitelikli sosyal altyapısı ile İstanbul’un yeni nesil modern ve kaliteli yaşam merkezlerinden Kemerburgaz Göktürk’te, Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor. İnsanı ön planda tutan sıradışı mimarisini, modüler esneklik ile birleştiren proje, çatısı altında yaşayacak olanları en çok mutlu edecek biçimde,  “kişiselleştirilmiş” daire seçenekleri sunuyor. 


Göktürk Yalın Evler Projesi, bahçe ve çatı dubleksleri ile bahçe ve normal katlarda yer alan toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor. Göktürk Yalın Evler’de, 67 metrekareden başlayan 1+1’lerden 261 metrekareye varan 5+1’lere kadar değişik metrekare ve daire tiplerinin yanı sıra, 2,5+1 ve 3,5+1 gibi, her beklentiye yanıt veren, zengin ara metrekare seçenekleri de yer alıyor. Bu denli bol seçeneğe rağmen, projeden büyüklük, kat ve konum olarak satın alacakları daireyi belirleyenler, dilerlerse seçtikleri dairenin planında, kendi ihtiyaç ve beklentilerine göre, odaların yerini ve şeklini değiştirecek düzenlemeler talep edebiliyorlar. Proje süresince, daire satın alanların bu türden istekleri, mimariye ve mühendislik kurallarına uygun olması koşuluyla, bir ek bedel talep edilmeden karşılanıyor.


Ormana komşu, güneş ve oksijen deposu…


Göktürk Yalın Evler, özel tasarlanmış dış kolonları, güneş ve oksijeni eve taşıyan transparan cam cepheleri, iklim kalkanı özelliğine sahip ahşap cephe kabuğu, farklı katlardaki teras ve bahçe olanakları ile bölgenin ultra modern projesi olma özelliği taşıyor.  Mimar Ahmet Alataş imzalı özgün ve sıradışı bir mimariye sahip olan Göktürk Yalın Evler Projesi, doğa ile iç içe ekolojik ve sağlıklı bir yaşam özlemi çekerken, teknolojinin sağladığı konfordan vazgeçmek istemeyen, genç, modern ve seçici aileleri hedefliyor. Proje, duvarsız cam yüzeyi sayesinde bitişikteki orman ile oksijen alışverişini en üst seviyeye taşıyor. Bu yüzeyi gerektiğinde örtebilme ve böylece gün ışığını yönlendirebilme olanağı sağlayan doğal ahşap kabuğu ise, güneşten doğal ışık ve ısıyı dilediği kadar elde etme ayrıcalığı kazandırıyor. Göktürk bölgesinin kayalık sağlam zemini ve özel tasarlanmış dış kolonlar da, deprem güvenliği açısından Yalın Evler Projesi’ne, artı değer katıyor. Açık havuz, sauna fitness merkezi, toplantı salonları, çocuk oyun alanı ve loby cafe gibi zengin sosyal donatıları barındıracak Göktürk Yalın Evler Projesi, daire sakinleri ve misafirleri için yeterli düzeyde kapalı otoparkları ve her daireye özel depo alanları ile insanı ön planda tutan bir yaşam konforu sunuyor. Proje, alışveriş ve eğlence merkezlerine yürüyüş mesafesinde olmasının yanı sıra, Terkos Gölü çevresinde inşa edileceği açıklanan 3. havaalanına yakınlığıyla da, yaşam maliyeti ve yatırım açısından avantaj sağlıyor.


Projede, fiyatı 207 bin dolardan başlayan dairelerin satışında, yüzde 25 peşin 24 aya varan, sıfır faizli, avantajlı kredi seçenekleri sunuluyor.  Dileyen alıcılar ise, banka kredisi kullanabiliyor. Göktürk Yalın Evler Projesi, 2014 yılında tamamlanarak, daireler sahiplerine teslim edilecek. Projeye www.yalinevler.com internet adresindeki web sitesinden, satış ofisine ise 0212 322 77 77 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


projeye sor



Geri Dön