28 / 03 / 2024

Yalıtımda taşyünü dolgulu paneller tercih ediliyor!

Yalıtımda taşyünü dolgulu paneller tercih ediliyor!

TAŞYÜNÜ'nün ses yalıtım kaabiliyetine, özel olarak tasarlanmış TAŞYÜNÜ içerisindeki elektrik tesisat altyapısını sağlayan boşluklar da eklendiğinde, ses yalıtım kaabiliyeti daha da yukarılara çıkmaktadır.



Isı yalıtım kabiliyeti için dolgu malzemesi olarak TAŞYÜNÜ, dış katmanlar olarak ALÇI LEHVA (Yeşil, Kırmızı, Bordo) ya da FIBERCEMENT kullanılarak üretilen montaja hazır İç / Dış cephe duvarlarıdır. 


Yanmazlık özelliği, hafifliği, son derece hızlı montaj edilebilmesi, ses ve ısı yalıtımını aynı anda sağlayabilmesi ve esnemeyen yapısı (montaj sonrasında tüm duvar satıhı bir bütün haline gelmektedir) ile yapılarda yoğun olarak tercih edilmektedir.


TAŞYÜNÜ Dolgulu Duvar Panellerinde, TAŞYÜNÜ lifleri özel olarak kesilip panele dikey yapıştırılmaktadır. Her bir panelin, hem zemine hem de tavana özel montaj elemanları vasıtası ile sabitlenmesi, TAŞYÜNÜ dolgulu duvarı son derece mukavim hale getirmektedir. Bu sayede TAŞYÜNÜ Dolgulu Duvarlar, yük taşıma konusunda , bilinen ve halen kullanımda olan diğer tüm iç bölme duvarları kadar (hatta daha yüksek) yük taşıyabilmektedirler.


Dış cephe duvarlarında fibercement ya da Outwear Dış Cephe Levhası kullanılarak, ıslak hacimler ve diğer ihtiyaçlar için de farklı çözümlere ulaşılmaktadır.



Geri Dön