19 / 03 / 2024

Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Isparta Iyaşpark AVM'de!

 Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Isparta Iyaşpark AVM'de!

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin, enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratmak için çektiği fotoğrafların yer aldığı “Yalıtımın Mavi Yüzü” sergisi, Isparta Iyaşpark AVM’de sergileniyor.




Blue’Safe Mavi Kale tarafından enerji tasarrufuna dikkat çekmek için hayata geçirilen “Yalıtımın Mavi Yüzü” sergisi, şehir şehir gezmeye ve sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. “Yalıtımın Mavi Yüzü” sergisinde, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin farklı kompozisyonlar oluşturarak çektiği fotoğraflar ile aynı konseptle hayata geçirilen fotoğraf yarışmasının eserleri sergileniyor. Isı yalıtımıyla sağlanacak enerji tasarrufu konusunda farkındalık yaratan sergi, 28 Ocak – 3 Şubat 2013 tarihlerinde Isparta Iyaşpark AVM’de yer alıyor. 


Dow Bina Çözümleri, Mardav ve Kalekim ortaklığıyla kurulan Blue’Safe Mavi Kale’nin düzenlediği sergide, her bir fotoğraf ısı yalıtımının hayatımız için önemini ortaya koyuyor. Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin objektifinden yansıyan fotoğraflarda, mavi ısı yalıtım levhaları kimi zaman sevimli bir köpeğin kulübesi, kimi zaman güneşlenen bir kadının şezlongu, kimi zaman genç bir kaykaycının kaykayı olarak karşımıza çıkıyor. Üniversite öğrencilerinin katıldığı “Yalıtımın Mavi Yüzü” fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler de hayatın içinden karelerle yalıtımın önemini anlatıyor. Sergide yer alan tüm fotoğrafların mavi ısı yalıtım levhalarına basılarak sergilenmesi ise fark yaratıyor. 


Isparta Iyaşpark AVM’de ziyaretçilerine kapılarını açan “Yalıtımın Mavi Yüzü” sergisi, yalıtım konusunda farklı bir bakış kazanmanıza ve yalıtımın enerji tasarrufundaki önemini keşfetmenize olanak sağlayacak. Sergi, 28 Ocak – 3 Şubat 2013 tarihleri boyunca Iyaşpark AVM’de izlenebilecek. 


Geri Dön