19 / 04 / 2024

Yalova golf sahası inşaatı başladı!

Yalova golf sahası inşaatı başladı!

Yalova Belediyesince Osmanlı Parkı içerisinde mini golf sahasının yapımına başladı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Daha önceden açılışını yaptığımız satranç parkımızdan sonra halkımızı farklı bir oyun alanıyla daha buluşturuyoruz. Osmanlı Parkı içerisinde yer alacak olan mini golf sahasının y



Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin, Ramazan Bayramı süresince 33 olaya müdahale ettiği bildirildi.



Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman yaptığı açıklamada, İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yangın, trafik kazası, kimyasal kaza durumlarında yaptığı başarılı müdahalelerle vatandaşların her daim güvenini kazandığını belirti.



İtfaiye ekiplerinin bayram boyunca durmaksızın çalışarak can kaybı yaşanmasına izin vermediğine dikkat çeken Salman, şunları kaydetti: "Belediyemize bağlı itfaiye ekiplerimiz, bayram boyunca 16 çeşitli kurtarma vakası, 6 arazi yangını, 5 çöp yangını, 2 bina yangını, 1 araç gaz kaçağı, 1 tüp parlaması ve 2 su çekimi ile toplamda 33 olaya müdahale etti. Yapılan müdahalelerde hiçbir can kaybı yaşanmadı. Kentimizde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için bayram tatili de olsa hızlı ve sorunsuz şekilde çıkan olayların halledilebilmesi için en iyisini yaptık. Yaşanan olaylara anında müdahale ederek çözen mesai arkadaşlarımı başarılı çalışmaları için tebrik ediyorum."


- Mi̇ni̇ golf sahasının yapımına başlandı 


Yalova Belediyesince Osmanlı Parkı içerisinde mini golf sahasının yapımına başlandı.



Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, sahanın yapımı ile ilgili yaptığı açıklamada, kentte aktivite çeşitliliğini artırmak ve vatandaşların farklı sosyal aktivitelere yönelmelerini sağlamak adına çalışmalara devam ettiklerini kaydetti.



Sahanın kısa sürede tamamlanacağını dile getiren Salman, "Daha önceden açılışını yaptığımız satranç parkımızdan sonra halkımızı farklı bir oyun alanıyla daha buluşturuyoruz. Osmanlı Parkı içerisinde yer alacak olan mini golf sahasının yapımına başladık. Kısa sürede dizaynı tamamlanacak. İnkılap vapuru yanında bulunan 1500 metre karelik alan içerisinde yer alacak olan mini golf sahasının 7’den 77’ye herkesin ilgisini çekeceğine inanıyoruz. Hem sosyal hem de sportif bu tarz küçük oyun alanlarını kentimizin farklı noktalarında halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.




Habertürk



Geri Dön