24 / 04 / 2024

Yalova Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Yalova Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Kalyoncu Termal Tatil Köyü Yalova'nın Armutlu bölgesinde hayata geçiriliyor. Kalyoncu Termal'de bulunan devremülkler 6 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.



Yalova Kalyoncu Termal Tatil Köyü, 110 adet villa ve normal daireden meydana geliyor. Yalova Armutlu'da inşa edilen daireler stüdyo,  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon  şeklinde dizayn ediliyor. 


Kalyoncu İnşaat tarafından hayata geçirilen Kalyoncu Termal Tatil Köyü'de fizik tedavi merkezi, kaplıca, masaj salonu, sinema salonu, çocuk oyun salonu, buhar odası, sauna, Türk hamamı, spor salonu gibi alanlar bulunuyor. 


Armutlu Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde infruj ışınları tedavisi, fluidoterapi tedavisi, ultrason tedavisi, tens tedavisi, hot pack tedavisi gibi imkanlar yer alıyor.


Kalyoncu Termal'de bulunan devremülk dairelerin fiyatları yaz-kış dönemine göre 15 günlük 6 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

 


60 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiklik gösteren Kalyoncu Termal'de  12, 24 ve 36 ay taksit imkanı mevcut. İnşaatı başlayan tesiste daireler 2016 yılında teslim edilecek.


Kalyoncu Termal Tatil Köyü iletişim:

Tel: 0212 601 11 06

Web: http://www.kalyoncutermal.net/

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön