25 / 04 / 2024

Yalova Termal Palace bu yıl hizmete giriyor!

Yalova Termal Palace bu yıl hizmete giriyor!

Karaderili Grubu'nun Yalova'da 300 milyon dolar yatırım yaptığı Termal Palace, bu yıl hizmete girecek. Projede yalnızca devlet başkanlarının ve kralların konaklayabileceği 12 kral dairesi yer alıyor.



Termal Palace'nin sahibi Orhan Karaderili "Araplar akın akın geliyor" dedi. İstanbul'a en yakın termal su olma özelliğini taşıyan Yalova'nın turizm kapasitesini 3 'e katlaması beklenen Yalova Termal Palace hayata geçiyor. 


Proje hakkında bilgi veren Orhan Karaderili "Yalova, yatırım yapılmakta çok geç kaimmiş bir yer. Bölge gerek termal, gerekse yaz turizmi açısmdan büyük potansiyele sahip" dedi. Karaderili, Araplann Yalova'nın termal sularının ve turizm kapasitesinin farkına vardığını belirterek, bölgeye alan alem Araplar'm geldiğim söyledi. Karaderili şunları söyledi: "Şeyhlerde şimdiden alım yapmaya başladüar. Avrupalı bir turist Türkiye'de 500 dolar döviz bırakıyor. Arap turistin bıraktığı döviz 1.500 doları buluyor. Bu yüzden Yalova'daki tesisimizde hiçbir lüksten kaçınmadık" dedi. 


'Sayın Erdoğan'ı ağırlamak istiyoruz' 2015 yılı içerisinde ük etabı hizmete girecek olan Yalova Termal Palace'ta sadece devlet başkanlarını ve eşlerini ağırlayacak olan "Presidential Suit" yer alıyor. Bu oda devlet başkanlan haricinde hiç kimseye tahsis edilmeyecek. 


Karaderili "Açılışımıza Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı da davet etmeyi düşünüyoruz. Yalova'yı istediğimiz kapasiteye kavuşturduğumuzda Suudi Kralı Abdullah'tan Rusya Devlet Başkam Putin'e, hatta Obama'ya kadar bütün liderleri ağırlamak niyetindeyiz" diye konuştu. 


Star


Geri Dön