25 / 04 / 2024

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı açıldı!

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı açıldı!

Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace projesinin ilk etabı hizmete açıldı.



Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace, devremülk ve spa merkezi konseptinde Termal ilçesi Akköy'de üç etap şeklinde inşa edilen projenin ilk etabını hizmete açtı. 


Hisseli gayrimenkul olarak tapularını teslim alan hisseli gayrimenkul yatırımcıları; 1+0,1+1,2+1,3+1 ve 4+1 olarak 37 metrekareden başlayıp 223 metrekareye kadar büyüyen ünitelerde termal tatil yapacak. Projenin tamamlanması ile beraber Yalova'nın konaklama kapasitesini üçe katlayacak olan Yalova Thermal Palace, ek yataklarla 2 bin 200 yatak kapasiteli. 


İnşaatı hızlı bir şekilde devam eden projenin ikinci ve üçüncü etabının 2016 yılının son çeyreğinde faaliyete geçmesi hedefleniyor. 


Yalova Thermal Palace, tamamlandığında otel ve sağlık birimleri etabı, 750 odası, kral daireleri ve başkanlık suitiyle 50 bin metrekare arazi üzerinde 5 bin metrekare sağlık ve spa&kür merkezi olarak ziyaretçilerini ağırlayacak. 


Dünya




Geri Dön