18 / 04 / 2024

Yalova'nın yeni Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Yalova'nın yeni Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül, Yalova Lisesi’nin arka bahçesinde bulunan alana iki katlı ve modern mimari ile inşa edilen Gençlik Merkezi’nin on beş güne kadar açılışının planlandığını söyledi.



Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne ait Yalova Lisesi’nin arka bahçesinde bulunan alana iki katlı ve modern mimari ile inşa edilen Gençlik Merkezi’nin on beş güne kadar açılışının planlandığını söyledi.


Gençlik Merkezi’nin kültürden sanata, spordan, müziğe birçok farklı branşta kurslarla gençleri buluşturduğunu belirten Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül, “Yeni tamamlanan Gençlik Merkezi ile birlikte faaliyetlerimizi daha etkin ve verimli bir biçimde sürdüreceğiz” dedi.


Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne ait Yalova Lisesi’nin arka bahçesinde bulunan alana yapılan Gençlik Merkezi’nin on beş gün içerisinde hizmete girmesini beklediklerini belirten  Osman Gül, “Yalova Gençlik Merkezi olarak 15-29 yaş grubundaki gençlerimiz kültür sanat, müzik, spor kursları ile yaz-kış açık kurslarımızla buluşturuyoruz. Gençlerimizin ücretsiz olarak  katılabildikleri kurslarla bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı buluyor.Yeni hizmete girecek olan Gençlik Merkezi ile birlikte faaliyetlerimizi daha etkin bir biçimde sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.


Yalova Gazetesi


Geri Dön