18 / 04 / 2024

Yalova'ya 5 bin konutluk proje geliyor!

Yalova'ya 5 bin konutluk proje geliyor!

Körfez ülkelerinden büyük yatırımları Türkiye’ye getiren Beyttürk İnşaat dev bir yatırıma imza attı. Barman, “Suudi Arabistan konsorsiyumu ile birlikte Marmara Bölgesi’nin çehresini değiştirecek dev bir projeye imza atacağız. " dedi.



Körfez ülkelerinden büyük yatırımları Türkiye’ye getiren Beyttürk İnşaat dev bir yatırıma imza attı. Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Suudi Arabistan Krallığı Sanayi ve Ticaret Bakanı Taufiq Bin Fawzan Al Rabiah eşliğinde Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Barman, Kimma Huizama İnşaat ile işbirliğine adım attı.


Marmara Bölgesinde büyük gayrimenkul yatırımları ile dikkati çeken Beyttürk İnşaat, 2 milyar TL’lik yatırıma hazırlanıyor. Suudi Arabistanlı Kimma Huizama Gayrimenkul Şirketi ile yatırım anlaşması imzalayan Beyttürk İnşaat bir yıl içinde Marmara Bölgesi’nin en büyük projesinin inşaatına başlayacak. 


Yalova ya 5 bin konutluk proje geliyor!


25 bin kişilik yeni bir yaşam merkezi…

Anlaşmayla bölgenin değerinin artacağına vurgu yapan Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Barman, “Suudi Arabistan konsorsiyumu ile birlikte Marmara Bölgesi’nin çehresini değiştirecek dev bir projeye imza atacağız. Beş bin konutluk yeni projemiz Yalova’da yer alacak. Yalova’nın gelişen bölgesi Bursa yolu üzerinde yeni bir yaşam alanı kuracağız. 1 yıl içinde projemize başlamayı planlıyoruz, hem Körfez Bölgesinden hem de ülkemizden projeye ilginin büyük olacağını düşünüyoruz.” dedi.


Yatırım maliyetinin 2 milyar TL’yi bulması planlanan proje bölgenin nüfusunu da artıracak, yaklaşık 25 bin kişilik yeni bir yaşam merkezi kurulacak.


www.beytturk.com



Geri Dön