26 / 04 / 2024

Yandex Haritalar, Tivibu ile evlerde!

Yandex Haritalar, Tivibu ile evlerde!

TTNET'in TV platformu Tivibu, "Yandex.Haritalar" uygulamasına yer vererek trafik durumunu TV ekranından öğrenebilme imkanı sunuyor. Tivibu kullanıcıları, Yandex.Haritalar uygulaması ile seçtikleri illerde ve bölgelerde tam ekran yol durumunu görebilecek.



TTNET'in TV platformu Tivibu, "Yandex.Haritalar" uygulamasına yer vererek trafik durumunu TV ekranından öğrenebilme imkanı sunuyor.


TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, Tivibu kullanıcıları, Yandex.Haritalar uygulaması ile seçtikleri illerde ve bölgelerde tam ekran yol durumunu görebilecek.


Tivibu platformundaki "Uygulama Dükkanı" hizmetine, Yandex.Haritalar uygulaması da eklendi. Yandex.Haritalar uygulaması ile kullanıcılar, seçtikleri illerin haritalarını görebilmenin ve yol durumu hakkında bilgi edinebilmenin yanı sıra favori yerleri kaydedebilecek ve tam ekran trafik yoğunluğunu takip edebilecek.


Tivibu kullanıcıları, Yandex.Haritalar uygulaması ile trafik durumunu, ana yollardan sokaklara kadar ayrıntılı bir şekilde TV ekranlarında görme fırsatı bulacak. Tivibu kullanıcılarına ücretsiz sunulan Yandex.Haritalar uygulaması, Tivibu kumandası ile kolay şekilde yönetilebilecek.


AA




Geri Dön