25 / 04 / 2024

Yanık Yapı Pendik'de yeni projelere imza atıyor!

Yanık Yapı Pendik'de yeni projelere imza atıyor!

Ahmet Yanık: Şirket olarak biz referansları ile daha doğrusu müşteri memnuniyeti ile büyümeyi başarmış bir şirketiz. Gerçekleştirdiğimiz her projede insanları memnun edecek tüm detaylara yer verdik.



Müşterilerimiz, yaptığımız projenin, kalitesinden, mimarisinden, kullanılan malzemenin kalitesinden, her şeyinden memnun olunca bizleri yakınlarına tavsiye etti. Böyle her projemiz büyük ilgi gördü. Eğer biz işimizi kötü yapıyor olsaydık, tersi bir durum olmuş olurdu ve biz bu gün 600 ün üzerinde insanı ev sahibi yaptık diyemezdik. 



Yanık yapı olarak yüzde yüz müşteri memnuniyeti oluşturmak için çabalıyoruz. Projemizi her yönü ile geliştirdikten ve planladıktan sonra en iyi ve en kaliteli malzeme hata yapmadan üretiyoruz, insanlara evlerinin anahtarını verdikten sonra da bizim işimiz bitti anlayışı ile değil, 7/24 onların yanında yer alarak, satış sonrası ihtiyaç duydukları gereksinimlerini karşılıyoruz.



Şirket olarak hızla gelişen teknoloji takip ediyoruz ve sektörümüz ile ilgili yeni çıkan gelişmeleri hemen projelerimizde uyguluyoruz. Bunun yanında insanların değişen beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla en uygun ve en doğru şekilde çözüm politikaları geliştiriyoruz. 


İstanbul Pendik'te Pendik Twins ve Pendik Twenty projeleri ile yapımını hızlı bir şekilde devam ettiren Yanık yapı, bölgede hayata geçirdiği prestijli konut projeleri İstanbulluların güven duyduğu ve tercih ettiği bir marka oldu. 



1987 yılında Mehmet Yanık tarafından kurulan ve özellikle İstanbul'un Anadolu yakasında projeler gerçekleştiren Yanık yapı bu zamana kadar 50 nin üzerinde bitirdiği konut projeleri ile 600 ün üzerinde insanı ev sahibi yaptı. Son yıllarda gerçekleşen alt ve üst yapı yatırımları ile değeri daha da artan Pendik' de projelerine ağırlık veren Yanık yapı, Pendik' in özellikle merkez lokasyonların da projeler yapıyor. 

Şirketin yapımında sona yaklaştığı ve yakında teslimlere başlayacağı Pendik Tvvins projesi lokasyonu ve önemli ulaşım noktalarına yakın mesafesi ile insanlara cazip bir yaşam alanı olarak kendisini gösteriyor. 

Pendik Tvvins projesine gelen yoğun ilginin ardından aynı bölgede Pendik tvventy projesine de start veren Yanık yapı her iki projenin yapımını sürdürürken, yeni projeler geliştirmek için gelen arsa yatırımlarını da değerlendiriyor. 

Yanık yapının proje geliştirdiği bölgelerde belli bir standartı oluşturduğunu belirten şirketin Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Ahmet Yanık, insanların, güven içerisinde huzurlu bir yaşam sürdürebilecekleri projeler gerçekleştirme amacında olduklarını belirtti. 



Ahmet Bey, Yanık Yapıyı tanıyabilir miyiz? 

Yanık yapı bir aile şirketi. Babam Mehmet Yanık tarafından kurulan şirketimiz yaklaşık 30 yıldır inşaat sektöründe proje üretiyor. Bu zamana kadar 50 nin üzerinde proje yaptık ve bu projelerimizde 600 ün üzerinde insanı ev sahibi olmalarına vesile olduk. 

Bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 



Hangi projeler devam ediyor?


 Pendik Tvvins ve Pendik Tvventy isminde devam eden 2 projemiz var. İkisi de bir birine yakın konumda. Mimarisi ile her iki projemiz bulunduğu lokasyonda güzel bir örnek olarak hayata geçiyor. Pendik Twins projemizde 2 blok da 32 konut bulunuyor. Pendik Twenty de ise toplamda 20 konut bulunuyor. 


Sabiha Gökçen Havalimanına 12 km mesafede bulunan her iki projemiz, Yüksek Hızlı trenin başlangıç istasyonu olan Pendik İstasyonuna, Pendik Marinaya ve sahile yürüme mesafesinde yer alıyor. Kadıköy- Kartal metrosu uzatma çalışmaları kapsamında yakında açılacak olan Pendik Metro durağı ile deniz, hava ve kara ulaşımının birleştiği noktada yer alan Pendik Twins ve Pendik Twenty den insanlar keyifli bir İstanbul yaşamış olacaklar.


Milliyet


Geri Dön