24 / 04 / 2024

Yapı Decoor Fuarı iletişim çalışması AvantGarde Management'tan!

Yapı Decoor Fuarı iletişim çalışması AvantGarde Management'tan!

Müşterilerine özelleştirilmiş kurumsal ve marka iletişim hizmetleri sunan Avantgarde Management, müşteri portföyüne bir yenisini daha ekledi



7 yıldır düzenlenen Yapı Decoor Fuarı iletişim danışmanlığını Avantgarde Management yürütecek. Düzenlendiği ilk yıldan itibaren sektördeki hacmini genişleten Uluslar arası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı Mart ayında sektör profesyonelleri ve ihtiyaç sahipleri ile buluşacak.

Bu yıl 7. defa kapılarını açacak ve Mimar, mühendis, müteahhit, kamu kurumları, yatırımcı kuruluşlar gibi sektör profesyonelleri ile ihtiyaç sahibi nihai tüketicileri, katılımcı firmaları ile buluşturan, ülke genelinde tanıtımları yapılan uluslar arası çapta bir organizasyon olan YAPI DECOOR  Ankara  2013 Anadolu’da düzenlenen en büyük fuar organizasyonu olarak büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 49 farklı şehir ve 21 ayrı ülkeden toplam 15.853 kişi ziyaretçisi olan YAPI DECOOR ANKARA FUARI her yıl ziyaretçi sayısını ve alanını genişletiyor. Geçtiğimiz yıl Anadolu'nun en yeni ve modern fuar merkezine taşınan, yenilenen yüzü ve stratejik işbirlikleri ile büyümeye ve etkin bir marka olmaya devam eden 7. YAPI DECOOR ANKARA 2013 Fuarı 28 - 31 Mart tarihleri arasında Congresium Ankara'da yeniden ziyaretçilerini ağırlayacaktır.


Doğanay Gıda, Tatlıses Çiğ Köfte, Civil Çocuk Giyim, Galeri İrfan Home, Makro Market, Dizayn VIP, YKS Tesis Yönetim Hizmetleri, AG Holzmann, gibi sektörünün önde gelen isimlerine iletişim hizmeti veren Avantgarde Management, tecrübeli ekibiyle YAPI DECOOR ANKARA’yı Türkiye’nin prestij kaynağı markalarından biri olarak konumlayacak ve deneyimini aktaracak.



Geri Dön