29 / 03 / 2024

Yapı Denetim'e Bursa Metropol de katıldı!

Yapı Denetim'e Bursa Metropol de katıldı!

Üç kadın mühendis ortaklığında açılan Bursa Metropol Yapı Denetim, alanında uzman, mimar, mühendis ve teknik personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başladı. Şirket, yapı alanında kontrolsüz yapılaşmayı önlemeye yönelik çalışacak..



İnşaat Mühendisi Ayşe Emirli, Makine Mühendisi Duygu Candemir ve Makine Mühendisi Esra İnhanlı ortaklığıyla açılan Bursa Metropol Yapı Denetim, alanında uzman, mimar, mühendis ve teknik personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başladı. 


Yapı denetimine yeni bir marka! 


İnşaat, yapı, konut sektörünün artan ihtiyaçları ve sektörün kazandığı ivmeden hareketle, yapı denetim alanında hizmet vermeyi amaçlayan Bursa Metropol Yapı Denetim hizmete girdi. Üç kadın mühendis olarak yola çıktıkları söyleyen firma ortaklarından Esra İnhanlı, yapı alanında kontrolsüz ve kalitesiz yapılaşmayı önlemeye yönelik, can ve mal güvenliğini ön planda tutan imar planlarına ve kalite standartlarına uygun yapılaşmayı sağlayan hizmet anlayışı ile sektörün yetersizliklerinin önüne geçmeyi hedeflediklerini söyledi. 18 yıldır farklı alanlarda mühendislik mesleklerini yürüttükten sonra bilgi birikim ve deneyimlerini kurduklan Bursa Metropol Yapı Denetim bünyesinde kaliteli hizmet vermek için kullanacaklarını söyleyen İnhanlı "Müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye artı değer katmak ve verimliliği artırmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 

(Esra ERENER) 


Yeni Dönem


Geri Dön