16 / 04 / 2024

Yapı Fuarları Ankara ve İzmir'de yapılacak

Yapı Fuarları Ankara ve İzmir'de yapılacak

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen Yapı Fuarları Ankara ve İzmir'de yapılacak



Eylülde 23. Uluslararası Yapı Fuarı  Ankara  ve ekimde 16.Uluslararası Yapı Fuarı izmir sektörden çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyle yapı sektörünün nabzını tutacak. Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen Yapı Fuarları istanbul'un ardından Ankara ve izmir'de sektörü ortak bir platformda buluşturmayı amaçlıyor. Ankara Fuarı 23-26 Eylül 2010 tarihleri arasında Altınpark Expo Center Fuar Alanı'nda, izmir Fuarı ise 14 -17 Ekim 2010 tarihinde Kültürpark Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek.
Bugün

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler...

Ankara ve  İzmir  yapı fuarları sonbaharda
 
Yapı Endüstri Merkezi, sektör profesyonellerini buluşturduğu fuarlarını genişletiyor. YEM, eylülde Ankara´da ve ekimde de İzmir´de inşaatçıları bir araya getirecek.
 
Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 33 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları, ulusal ve uluslararası anlamda yapı malzemesi sektörünü bir araya getiriyor. Bu yıl 100 bini aşkın yapı profesyonelinin ziyaret ettiği Yapı Fuarı İstanbul´un ardından, Ankara ve İzmir´de düzenlenecek olan fuarlarda sektörü ortak bir platformda buluşturacak.
Sonbaharda yapılacak olan ilk fuar Ankara´da gerçekleştirilecek. 23 -26 Eylül 2010 tarihleri arasında Altınpark Expo Center Fuar Alanı´nda düzenlenecek olan Yapı Fuarı Ankara, yerli ve yabancı yatırımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarını bölgenin yapı profesyonelleriyle buluşturacak.  Ankara fuarının hemen peşinden de yılın son yapı buluşması olan Yapı Fuarı İzmir ise 14 -17 Ekim 2010 tarihinde Kültürpark Fuar Alanı´nda gerçekleştirilecek.  Yapı Fuarları Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, GYO´lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK´lardan oluşan yapı sektörü profesyonelleri ile bir araya getiriyor.
Emlakkulisi


Geri Dön