26 / 04 / 2024

Yapı Konut Arkeon Evleri'nde son 10 villa! 360 bin TL'ye!

 Yapı Konut Arkeon Evleri'nde son 10 villa! 360 bin TL'ye!

Firma: Yapı Konut

Proje: Arkeon Evleri

360 bin TL’den başlayan cazip fiyatlarla villa sahibi olmak artık mümkün. Türkiye’nin en büyük yapı şirketlerinden biri olan Yapı Merkezi’nin konut geliştirme iştiraki olan Yapı Konut’un projesi Arkeon Evleri’nde son 10 villa, daire fiyatına satışta.




Türkiye’nin en büyük yapı şirketlerinden biri olan Yapı Merkezi’nin konut geliştirme iştiraki olan Yapı Konut’un projesi Arkeon Evleri’nde son 10 villa 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...


Lüks, keyif, huzur ve doğa bileşenlerini insanların yaşam alanlarına taşıyan  Arkeon Evleri  toplam 345 konutuyla, Tuzla Tepeören’de Sabiha Gökçen Havaalanı, İstanbul Park Pisti, Koş Lisesi, Sabancı Üniversitesi vb. önemli noktalara yakın konumda bulunuyor. Spor ve sosyal olanakları ile de ön plana çıkan Arkeon Evleri'nin, satışta olan son etabında toplam 31 adet 2+1 ve 3+1 dubleks villa mevcut.


Bölgenin en nitelikli ve tercih edilen sitesi olan Arkeon’da, 4 adet açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, alışveriş birimleri, çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, sauna vb. sosyal olanaklar ile devam eden düzenli ve ayrıcalıklı yaşantıya dahil olacak olan yeni ev sahipleri, bekleme süresi olmaksızın hemen teslim ve hemen tapu avantajından da yararlanacak.


www.arkeonevleri.com 

0532 739 21 81 


projeye sor



Geri Dön