20 / 04 / 2024

YAPI Kredi Koray Ankara'da yeni bir konut projesi için çalışmalara başladı!

 YAPI Kredi Koray Ankara'da yeni bir konut projesi için çalışmalara başladı!

YAPI Kredi Koray ' Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara'da yeni bir konut projesi için çalışmalara başladı. Erdem Tavas,Ankara Çankaya adını verdiklerini projeleriyle Ankaralıları yeniden merkeze taşıyacaklarını dile getirdi.



YAPI Kredi Koray ' Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara'da yeni bir konut projesi için çalışmalara başladı.  Ankara  Çankaya adını verdiklerini projeleriyle Ankaralıları yeniden merkeze taşıyacaklarım söyleyen Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Erdem Tavas, Ankara Çankaya'nın şehir yaşamından vazgeçmeyen, merkezde olmayı seven, evinden yürüyerek işine, sosyal yaşama, kültür-sanat etkinliklerine erişmek isteyenlerin tercihi olacağım söyledi. Ankara Çankaya'nın 10 bin 264 metrekare arsa üzerinde inşa edüdiğini anlatan Tavas, projede üç konut ve üç ticari bloğun yer aldığım ifade etti. 


2015 TESLİM 

İran Caddesi üzerindeki Ankara Çankaya, Seğmenler Parkı'nm yanında, Tunalı Hilmi Caddesi ve Kuğulu Park'a yürüme mesafesinde bulunuyor. Projede 62 daire ve 9 mağaza yer alıyor. Ankara Çankaya projesinde mimar Haluk Tümay'ın imzası olduğunu söyleyen Tavas, iç mimari danışmanlığım Brigitte Weber Architects'in üstlendiğini dile getirdi. Projenin 2015'de teslim edileceğini belirten Tavas, "Projemizde büyüklükleri 120 ile 405 metrekare arasmda değişen, 2+1'den 5+1'e farklı ihtiyaçlara cevap veren alternatifler bulunuyor" dedi. Tüm dairelerde balkona yer verdiklerini söyleyen Tavas, projede daire büyüklüklerine göre bir ya da iki araçlık kapalı otoparkm yanı sıra özel depolama alanları da olacağım kaydetti.


Hürriyet 


Geri Dön