16 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO faaliyet raporunu yayınladı!

 Yapı Kredi Koray GYO faaliyet raporunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Haziran-30 Haziran döneminine ait faaliyet raporunu yayınladı...



Yapı Kredi Koray GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 


1 Ocak - 30 Haziran 2012 ara hesap dönemine ait

özet konsolide finansal tablolar hakkında bağımsız inceleme raporu



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi 

Ortakları'na:



Giriş


Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları'nın (hep birlikte "Grup" olarak anılacaktır) ekte yer alan 30 Haziran 2012 tarihli ara dönem özet konsolide bilançosu, aynı tarihte sona eren altı aylık ara dönem özet konsolide kapsamlı gelir tablosu, ara dönem özet konsolide özkaynak değişim tablosu ve ara dönem özet konsolide nakit akım tablosu tarafımızca incelenmiştir. Grup yönetiminin sorumluluğu, söz konusu ara dönem özet konsolide finansal tablolarının Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanan finansal raporlama standartlarına uygun olarak hazırlanması ve sunumudur. Bizim sorumluluğumuz bu ara dönem özet konsolide finansal tabloların incelenmesine ilişkin ulaşılan sonucun açıklanmasıdır. 


İncelemenin kapsamı 


İncelememiz Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanan bağımsız denetim standartları düzenlemelerine uygun olarak yapılmıştır. Ara dönem özet konsolide finansal tabloların incelenmesi, ağırlıklı olarak finansal raporlama sürecinden sorumlu kişilerden bilgi toplanması ve analitik inceleme ile diğer inceleme tekniklerinin uygulanmasını kapsamaktadır. Bir incelemenin kapsamı Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanan bağımsız denetim standartları çerçevesinde yapılan bağımsız denetim çalışmasına göre daha dar olduğundan, inceleme, bağımsız denetimde farkında olunması gereken tüm önemli hususları ortaya çıkarabilme konusunda güvence sağlamaz. Dolayısıyla, incelememiz sonucunda bir bağımsız denetim görüşü açıklanmamıştır. 


Sonuç


İncelememiz sonucunda, ekteki ara dönem özet konsolide finansal tablolarının, Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanan finansal raporlama standartlarına tüm önemli yönleriyle uygun hazırlanmadığı konusunda herhangi bir hususa rastlanılmamıştır. 


Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi

A member firm of Ernst & Young Global Limited




Billur Demet Atan, SMMM

Sorumlu Ortak, Başdenetçi



1 Ağustos 2012

İstanbul, Türkiye


Yapı Kredi GYO'nun faaliyet raporunu görüntülemek için tıklayın


Geri Dön