29 / 03 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'yi devraldı!

Yapı Kredi Koray GYO Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'yi devraldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım'ı devraldı. Devralma yoluyla birleşme işlemi İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.



Yapı Kredi Koray GYO Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım'ı devraldı. Şirket KAP'ta yaptığı açıklamada, devralma yoluyla birleşme işlemini İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildiğini belirtti.




Açıklamalar


12.04.2016 tarihli Özel Durum Açıklamamız ile duyurmuş olduğumuz ve Yönetim Kurulumuz'un aynı tarihli kararına konu; sermayesine %100 oranında iştirak ettiğimiz bağlı ortaklığımız Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'nin tüm aktif ve pasifleri ile birlikte "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemi ile "devir alınması" suretiyle Şirketimiz bünyesinde birleşme işlemi, birleşmenin 31.12.2015 finansal tabloları üzerinden gerçekleştirilmesi uygun görülmek suretiyle Sermaye Piyasası Kurulu'nca 28.06.2016 tarihinde onaylanmış ve aynı tarihli Özel Durum Açıklamamız ile Kurul tarafından onaylanan Birleşme Duyuru Metni, ekleri ve Birleşme Sözleşmesi ile Finansal Tablolar kamuoyunun bilgisine sunulmuş olup, ayrıca Şirketimizin www.yapikredikoray.com adresli internet sitesinde de ilan edilmiştir.


Söz konusu birleşme işlemi bugün (09.08.2016 tarihinde) İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir.




Dosya için tıklayın

Dosya için tıklayın

Dosya için tıklayın

Dosya için tıklayın

Dosya için tıklayın


Geri Dön